Rohkema info nägemiseks:

FIIBERLAHENDUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 895; jälgijaid - 14. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FIIBERLAHENDUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

FIIBERLAHENDUSED OÜ hetkeolukord

Juba 895 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõtte juhtkond on möödunud majandusaastaga rahul. Kaupade jae ja hulgimüük oli prognoositud käibe tasemel.

Meie põhilise tegevusala, kastiautode lisavarustuse valdkonnas, hoiame töös kõiki olemasolevaid tooteid ning teeme aktiivselt reklaami

Baltikumi turul. Proovime uuel majandusaastal aga aktiviseerida müüki ka Euroopa teiste riikide suunal. Kahjuks on tarnijatel pärast covidi kriisi endiseid tootmisvõimsusi veel taastada. Meie toodete järgi on turgudel nõudlus suur ja pigem üha kasvavas suunas, mis annab lootust, et uuel majandusaastal on müügikäive veelgi suurem. Kasvanud on jõudsalt ka meie enda ettevõtte F-top toodete müük. Toode on kvaliteetne ning populaarsus ja usaldusväärsus turgudel üha kasvab.

Eritellimusel valmistatavate toodete osas oli müük kesine, sest majandus oli madalseisus ja kliendid pooldasid soodsamaid baasmudeleid.

Ärikinnisvara suunal on koostöö meie üürnikega hea. Hooned on täies mahus välja üüritud ja kliendid rahulolevad.

Uuel majandusaastal loodame kindlasti suurendada meie firma põhikaupade ja teenuste müüki, sest nõudmine turgudel on suur.

Koostöö olemasolevate partneritega on hea ja stabiilne. Endiselt müüme ka muude tootjate toodangut üle maailma nagu Alpha Type E+, EGR,

Steeler jne kastikatteid.

Meie enda toodangus olevate F-top kastikatete müük ka kindlasti tõuseb järgnevatel majandusaastatel. Kliendid on rahul hea kvaliteedi ja toote välimusega.

Ettevõtte ärikinnisvara arendusse ja parendustöödesse investeerime endiselt igal aastal jooksvalt edasi.

Kokkuvõtteks:

Oleme kastiautode lisavarustuse osas valdkonna turuliider ja proovime teha endast kõik selleks, et see jääks nii ka tulevikus ning laieneks.

Järgneval majandusaastal on põhirõhk endiselt Baltikumi ja Euroopa klientide teenindamisel. Kiire, korrektne ja pädev teenindust on põhiline äriedu alus!

Lugupidamisega,

Fiiberlahendused OÜ

Juhatuse liige

Indrek Karus

Rein Tiisaar

FIIBERLAHENDUSED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.