Rohkema info nägemiseks:

MILECTRIA EST OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6404; jälgijaid - 38. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MILECTRIA EST OÜ kohta arvamuslugu!"

MILECTRIA EST OÜ hetkeolukord

Juba 6404 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 38 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Milectria Est OÜ on 25.10.2006 loodud elektrisüsteemide tootja, mille kaasaegses tootmishoones valmivad juhtme-ja kaablikomplektid ning elektrikilbid. Ettevõte paneb suurt rõhku asjatundlikkusele ja tippkvaliteediga teostusele ning arendab, disainib ja toodab oma tooteid kõige nõudlikuma keskkonna jaoks.

Klientide vajadusi täidetakse mitmekülgse partnerluse alusel. Milectria Est OÜ üleilmne klientuur, kuhu kuuluvad mõned oma valdkonna kõige kõrgemalt hinnatud ettevõtted, kasutab tooteid nii militaarvarustuse kui tööstusrakenduste jaoks.

2022.aasta oli Milectria Est OÜ jaoks väljakutsete aasta. Sõda Ukrainas tõi kaasa palju ettearvamatuid olukordi. Kasvas inflatsioon ja paljud kulud (materjalide, komponentide, energia, töötasu). Ka materjalide ja komponentide saadavus ja tarneajad ei olnud tavapärasel tasemel ning tekitasid väljakutseid tootmise efektiivsel planeerimisel. Sellegipoolest kasvas äritegevus ja personal jõudsalt. Arvestades globaalse olukorraga kaasnevaid väljakutseid, jäädi üldiselt 2022. aastaga rahule.

Milectria Est OÜ 2022.aasta müügitulu oli 11 273 207 eurot ja muud äritulud 219 130 eurot.

Personal

Osaühingu juhatus koosneb viiest liikmest. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Ettevõtte keskmine töötajate arv majandusaastal taandatud täistööajale oli 122. Tööjõukulud moodustasid 2 159 125 (sh. sotsiaalmaksud).

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023.aastal jätkub koostöö olemasolevate klientidega ja oodata on tellimuste mahu kasvu. Eesmärk on arendada koostööd, vastata klientide ootustele ning suurendada toodangu lisandväärtust.

Vajalik on panustada Milectria toodetest huvitatud ettevõtete huvi hoidmisele ja koostöö arendamisele.

Peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Omakapitali osakaal koguvaradest (%) 67,4 65,1

Maksevõime kordaja 2,1 1,9

Käibe ärirentaablus (%) 5,0 0,9

Käibe puhasrentaablus (%) 4,8 0,6

Varade puhasrentaablus (ROA) (%) 10,0 1,2

Omakapitali puhasrentaablus (ROE) (%) 15,1 1,7

Omakapitali kordaja = Omakapital/(Kohustised ja omakapital kokku)*100

Maksevõime kordaja = Käibevara/Lühiajalised kohustised

Käibe ärirentaablus = Ärikasum/Müügitulud*100

Käibe puhasrentaablus = Puhaskasum/Müügitulud*100

Varade puhasrentaablus = Puhaskasum/Keskmine vara*100

Omakapitali puhasrentaablus = Puhaskasum/Keskmine omakapital*100

MILECTRIA EST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.