Rohkema info nägemiseks:

HELEREK EST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kogenud meeskond on pühendunud kvaliteetsete ja vastupidavate põrandate loomisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Helerek EST OÜ on usaldusväärne partner, kes on spetsialiseerunud põrandatöödele alates 2006. aastast. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja kestvaid põrandakatte lahendusi, mis vastavad iga kliendi vajadustele ja ootustele.

Meie ettevõtte juured ulatuvad aastasse 2006, mil asutasime Helerek EST OÜ, et tuua turule professionaalne ja usaldusväärne põrandatööde teenus. Aastate jooksul oleme välja töötanud põhjaliku teadmise ja oskuste kogumi, mis tagab meie klientidele parima kvaliteedi ja teenuse. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on oma ala tõelised professionaalid. Igaühel meie tiimis on aastatepikkune kogemus põrandakatete paigaldamises ja hoolduses, alates parkettide ja laminaatpõrandate paigaldamisest kuni PVC ja linoleumkatete hooldamiseni. Meie töötajad tunnevad oma tööd hästi, armastavad seda ja pühenduvad iga projekti täitmisele kõrgeimate standardite järgi.

Põrandakatete paigaldamine on meie põhitegevusala. Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas parkettide, laminaatpõrandate, PVC ja linoleumkatete paigaldamist. Meie meeskond on koolitatud töötama erinevate materjalidega, et tagada iga põrandakatte täiuslik ja kestlik paigaldus. Meie eesmärk on mitte ainult saavutada esteetiliselt meeldivad tulemused, vaid ka tagada, et meie töö kestab aastaid. Lisaks pakume ka aluspõrandate tasandust, mis on hädavajalik iga kvaliteetse põrandakatte alusena. Kasutame tänapäevaseid tehnoloogiaid ja meetodeid, et tagada tasane ja stabiilne alus.

Meie teenuste hulka kuulub ka põrandate hooldus, sealhulgas parketi hooldus ja renoveerimine, laminaatpõrandate hooldus, vaipkatete süvapesu ning PVC ja linoleumkatete regulaarne hooldus. Meie eesmärk on hoida teie põrandad heas seisukorras ja pikendada nende eluiga, et need näeksid välja nagu uued ka pärast aastaid kestnud kasutamist.

Helerek EST OÜ on rohkem kui lihtsalt põrandatöid pakkuv ettevõte – me oleme teie usaldusväärne partner, kes hoolib teie kodu ja äripindade kvaliteetsetest lahendustest. Meie prioriteet on tagada kliendi rahulolu, pakkuda parimat teenust ja luua kestvaid suhteid. Ootame põnevusega, kuidas saame aidata teie järgmise projekti ellu viia ja teie põrandate täiuslikkust tagada.

HELEREK EST OÜ kontaktid

Vaipkatete paigaldus: kuidas valida ja paigaldada

Vaipkatetega saab igasse ruumi lisada sooja ja hubase atmosfääri, pakkudes samas ka praktilisi eeliseid, nagu müra vähendamine ja soojusisolatsioon. Vaipkatete paigaldus võib tunduda lihtne ülesanne, kuid nõuab tähelepanu detailidele ja õigeid tehnikaid, et tagada kvaliteetne tulemus ja pikaajaline rahulolu. Selles artiklis vaatleme vaipkatete paigaldust, nende eeliseid ja parimaid praktikaid, et saavutada suurepärane lõpptulemus. Vaipkatete eelised ja valik Vaipkatetega põrandad pakuvad mitmeid eeliseid, sealhulgas: Müra vähendamine: Vaipkatete pehme pind aitab vähendada kõva heli ja

Dropdown

kõik artiklid

Parkett- ja laminaatpõrandate paigaldus: kuidas valida ja paigaldada

Parkett- ja laminaatpõrandad on populaarne valik kodu- ja äripindadele, pakkudes kaunist välimust, kestvust ja praktilisust. Nende paigaldus võib olenevalt mate
ssb.ee
Parkett- ja laminaatpõrandad on populaarne valik kodu- ja äripindadele, pakkudes kaunist välimust, kestvust ja praktilisust. Nende paigaldus võib olenevalt materjalist ja ruumi omadustest varieeruda lihtsast kuni keerukama protsessini. Selles artiklis vaatleme parkett- ja laminaatpõrandate paigaldust, nende eeliseid ning parimaid praktikaid, et saavutada kvaliteetne lõpptulemus. Parkettpõrandate eelised ja paigaldus Parkettpõrandad on tuntud oma elegantse välimuse ja soojuse poolest, mida nad toovad igasse ruumi. Need on valmistatud naturaalsest puidust, mis tähendab, et iga plank on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.