Rohkema info nägemiseks:

ANVAT EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 506; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ANVAT EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

ANVAT EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 506 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Anvat Ehitus OÜ tegeles 2022. aastal, nagu ka 2021.aastal ehitusliku projekteerimisega ja majutusteenustega.

2022.aastal teeniti lisaks kinnisvara rendist. Projekteertimisteenust osutati Norra ettevõtjale. Ettevõtjal on pikaajaline kogemus Norra ärikeskkonnas ja Eesti-Norra ärisuhetes. Majutusteenust osutati Eestis

Hiiumaal, kasutades ära Hiiumaa unikaalsust Eesti kontekstis.

2022.aastal investeeriti kinnisvarasse 90 000 eurot ja uuendati kapitalirendiga autoparki. 2021.aastal investeeriti põhivarasse 4184 eurot. Soetati kümblustünn ja platvormhaagis ning tehti ettemaks uue kaubiku tellimiseks. 2020.aastal soetati kapitalirendiga väikekaubik ja ehitati lõpuni kaks kergmaja majutusteenuse osutamiseks Hiiumaal.

2022.aastal vähenes käive kolmandiku võrra võrreldes eelmise aastaga, 2022 aasta lõpetati kahjumiga. Peamine osa käibe vähenemisest oli Norra teenuse vähenemine, kuna rohlem tähelepanu pöörati kohalikele Eesti projektidele.

2021.aasta lõpetati kasumiga.

Ettevõtjal ei ole bilansipäeva seisuga tähtajaks täitmata kohustusi kolmandate isikute suhtes.

Ettevõtjal on Norras tütarfirma Anvat Norge. Eesti Raamatupidamise seaduse § 3 p.18 ja § 29 lg.2 kohaselt ei ole Anvat Ehitus OÜ-l konsolideeitud aruande esitamise kohutust, kuna nii tulu kui bilansimaht jäävad allapoole konsolideerimise kohustust. Kuna tütarfirma loomisel Anvat Ehitus OÜ kulutusi ei teinud, ei ole bilansis tütarfirma real numbrilist väärtust.

2023. aastal plaanitakse jätkata majutusteenusega, projekteerimise ja erinevate investeeringuprojektidega.

2022.aastal kulutati tööjõule 16 160 eurot (2021.aastal 9377) , tööl oli kaks töötajat. Ettevõtte juhatuses on üks liige, juhatuse liikmele 2022. aastal ega ka 2021. aastal tasu ei makstud. Juhatuse liikmele lepingu lõpetamise tasu ja soodustusi ette nähtud ei ole.

ANVAT EHITUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.