Rohkema info nägemiseks:

OPTIMUS TUNING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Optimus Tuning OÜ tegeleb autode remonditööde, diagnostika, mootorite remondi ja uute ning kasutatud autovaruosade müügiga.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jüri K.

Optimus Tuning OÜ-s teenindati mind väga professionaalselt ja kiiresti. Kliimaseadme täitmine oli tehtud hoolikalt ja kompetentselt. Olen väga rahul!

- Kert K.

Meil oli vaja teha autoremont ja meie valik langes selle firma peale. Töö oli tehtud kiiresti ja kvaliteetselt. Suur tänu!

- Liisa O.

Autoremonditeenus oli meil vajalik ja meil oli hea meel, et suutsime leida sellise professionaalse ettevõtte. Töö oli täpselt nõutud ja kvaliteetne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

OPTIMUS TUNING OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte kolmeteistkümnes tegevusaasta oli märkimisväärne periood, mille jooksul ettevõte jätkas oma püüdlusi kasvada ja areneda. See oli aasta, mis oli täis väljakutseid, kuid ka võimalusi. Ettevõtte tegevusaasta oli täis põnevaid projekte ja algatusi, mis aitasid kaasa ettevõtte üldisele arengule ja kasvule. Tööjõukulud, sealhulgas maksud, olid aruandeperioodil 38947 eurot. See summa hõlmab kõiki töötajatele makstud palku, hüvitisi ja preemiaid, samuti tööandja poolt makstud sotsiaalmaksu. See on oluline näitaja, mis aitab mõista, kui palju ettevõte investeerib oma töötajatesse.

Dropdown

kõik artiklid

Miks on Kliimaseadmete Hooldus ja Remont Optimus Tuningus Oluline?

Kui soovid oma sõidukit nautida igal aastaajal, siis peab kliimaseade olema tipptasemel. Optimus Tuning OÜ-s mõistame kliimaseadmete tähtsust ja pakume kõrgekva
ssb.ee
Kui soovid oma sõidukit nautida igal aastaajal, siis peab kliimaseade olema tipptasemel. Optimus Tuning OÜ-s mõistame kliimaseadmete tähtsust ja pakume kõrgekvaliteedilisi teenuseid, mis hoiavad su auto mugavalt reguleeritud temperatuuril nii suvel kui ka talvel. Miks on kliimaseadmete hooldus ja remont meie juures oluline? Optimus Tuningus saame täita ja kontrollida sinu auto kliimaseadet. Täis kliimasüsteem tagab optimaalse jahutuse suvel ja aitab hoida klaasid udust puhtana sügisesel niiskel ajal. Meie kogenud meeskond kasutab tänapäevaseid seadmeid, et tagada kliimaseadme efektiivne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.