Rohkema info nägemiseks:

VENTILATSIOONI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Paigaldame ventilatsioonisüsteeme kõikjale hoonetesse ja pakume seadmetele korralist hooldust. Ventilatsioonisüsteemide lahenduste tegemisel lähtume Sinu hoone eripäradest. 12aastane kogemus võimaldab meil pakkuda kvaliteetseid teenuseid ja kestvaid lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui räägime tervislikust ja mugavast elukeskkonnast, on õhukvaliteet üks võtmetegureid. Ventilatsiooni OÜ on alates 2007. aastast olnud juhtiv professionaalne ventilatsiooni paigalduse ettevõte, kes on pühendunud teie siseõhu kvaliteedi parandamisele. Meie kogemus ja põhjalik arusaam ventilatsioonisüsteemidest võimaldavad meil pakkuda mitte ainult teenust, vaid ka tõelist rahuolu.

Alates 2007. aastast oleme aidanud arvukatel kodudel ja ettevõtetel luua ideaalseid ventilatsioonisüsteeme. Meie 12-aastane kogemus on teinud meist eksperdid valdkonnas, võimaldades meil pakkuda mitmekülgseid ja tõhusaid lahendusi.

Kasutame oma töödes ainult parimaid kvaliteetmaterjale, mis pärinevad tuntud tootjatelt. See tagab mitte ainult süsteemi usaldusväärsuse, vaid ka selle vastupidavuse. Teie turvalisus ja mugavus on meie prioriteet number üks.

Mõistame, et iga hoone on unikaalne. Seetõttu pakume personaalset lähenemist igale projektile. Meie kogenud meeskond uurib teie hoone eripärasid, et pakkuda täpselt teie vajadustele vastavaid ventilatsioonilahendusi.

Lisaks ventilatsioonisüsteemide paigaldamisele pakume ka isolatsiooni- ja hooldusteenuseid. Lisaks oleme spetsialiseerunud teemantpuurimisele, mis võimaldab meil teha täpseid avausi vastavalt teie vajadustele.

Me mõistame, et korralik ventilatsioonisüsteem peaks toimima märkamatult ja tõhusalt. Seetõttu tagame, et meie paigaldatud süsteemid tagavad teie hoones pideva värske õhu ning meeldiva sisekliima, ilma et peaksite sellele pidevalt mõtlema.

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes hoolitseb teie siseõhu kvaliteedi eest, siis Ventilatsiooni OÜ on teie valik. Meie pühendumus tipptasemele, kombineerituna aastatepikkuse kogemuse ja personaalse lähenemisega, teeb meist teie siseõhu värskuse eksperdid. Lase meil aidata teil luua tervislikum ja mugavam elukeskkond.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Koduleht

VENTILATSIOONI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kersti K.

Ventilatsiooni OÜ on meiega alati ülimalt professionaalselt ja kiiresti suhelnud. Nende teenused on olnud kvaliteetsed ja kestvad. Soovitan kindlasti!

- Jüri J.

Suurepärane kvaliteet hea hinnaga.

- Kätlin K.

Kasutasin Ventilatsiooni OÜ teenust ja olen väga rahul! Nad tegid suurepärast tööd ja tegid seda kiiresti.

VENTILATSIOONI OÜ tegevusaruanne 2022

Ventilatsiooni OÜ on Eesti ettevõte, mis on pühendunud hoonesiseste ventilatsiooni-, jahutus- ning kliimaseadmete paigaldusele ja sellega seotud ehitustöödele. See ettevõte on olnud meie majandusmaastikul alates 16. märtsist 2007, mil see ametlikult asutati. Asutamisel oli osaühingu osakapitaliks 40 000 (nelikümmend tuhat) krooni, mis näitab ettevõtte tugevat finantsilist alust ja pühendumust oma tegevusvaldkonnale. Ventilatsiooni OÜ majandusaasta algab esimesel jaanuaril ja lõpeb kolmekümne esimesel detsembril. See tähendab, et ettevõte töötab aasta ringi, et tagada oma klientidele parimad

Dropdown

kõik artiklid

Teemantpuurimine – täpne ja tõhus

Iga ehitusprojekt nõuab täpseid ja puhtaid auke, olgu selleks elektrijuhtmete paigaldamine või torustiku rajamine. Traditsioonilised puurimismeetodid võivad oll
ssb.ee
Iga ehitusprojekt nõuab täpseid ja puhtaid auke, olgu selleks elektrijuhtmete paigaldamine või torustiku rajamine. Traditsioonilised puurimismeetodid võivad olla aeganõudvad ja ebamugavad, kuid teemantpuurimine tõstab auke puurimise kunsti uuele tasemele. See meetod on mitte ainult täpne ja tõhus, vaid tagab ka suurepärase lõpptulemuse. Selles artiklis uurime, miks teemantpuurimine on parim valik, ja kuidas see võib teie ehitusprojekti muuta lihtsamaks ja kiiremaks. Üks suurimaid väljakutseid traditsioonilise puurimismeetodi puhul on aukude täpsus. Valesti paigaldatud auk võib põhjustada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.