Rohkema info nägemiseks:

AVITELLA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3495; jälgijaid - 5. Arvustusi - 3; Artikleid 5+ "Kirjuta AVITELLA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Kaisa Butiiki, kus iga rõivaese ja aksessuaar jutustab osa sinu ainulaadsest stiililoost. Meie missioon on lihtne: pakkuda laia valikut naiste-, meeste- ja lasterõivaid ning jalatseid, mida täiendab hoolikalt valitud kottide, kohvrite ja butiigiaarete sortiment. Oleme sinu ühe peatusega sihtkoht terviklikuks ostukogemuseks, mis hoolitseb kogu pere eest.

Meie maailma sisenemise hetkest leiad sa ruumi, kus stiil toob meid kokku. Meie kollektsioonid on hoolikalt valitud tagamaks, et ükskõik millise sündmuse jaoks leiad sa midagi, mis resoneerub sinu isikliku stiiliga. Olgu sa siis oma garderoobi värskendamas viimaste trendidega või otsimas seda täiuslikku eset, et täiendada riietust, meie valik naiste rõivaid ja jalanõusi, lasterõivaid ning meeste riideid pakub midagi igaühele.

Meie kottide ja kohvrite osakond on aareteait reisijatele ja stiiliteadlikele inimestele. Funktsionaalsete kui ka moekate valikutega saad reisida kindlustundega, teades, et oled hästi varustatud ja näed hea välja. Ja nende viimaste lihvide jaoks lisavad meie butiigiesemed, sealhulgas eksklusiivsed kollektsioonid, sellele lisasära sinu komplektile.

Kaisa Butiigis usume me moe jõusse ühendada ja väljendada. Meie 'rõivad ja aksessuaarid' on rohkem kui lihtsalt kandmise esemed - need on sinu isiksuse ja elustiili väljendused. Kutsume sind avastama, katsetama ja omaks võtma rõõmu leidmaks oma täiuslikku stiilipartnerit meiega.

Liitu meiega sellel moekal teekonnal ja loome koos sinu stiililoo. Kaisa Butiik - kus iga külastus on peatükk sinu pidevalt arenevas stiilisaagas.

AVITELLA OÜ kontaktid

AVITELLA OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusteks aruandeaastal oli toitlustamine üritustel, lisaks vähesel määral küttepuude tootmine ja müük ning mitmesuguse inventari lühiajaline väljarentimine. Ettevõtte juhatus on kaheliikmeline. Ettevõtte juhatuse liikmete tagasikutsumisel või ametist lahkumisel tasu ette nähtud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

Laste jätkusuutliku moe käsiraamat

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks meie tarbimisharjumuste keskkonna- ja sotsiaalsetest mõjudest, on jätkusuutlik mood kujunenud kriitiliseks liikumiseks. Vane
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks meie tarbimisharjumuste keskkonna- ja sotsiaalsetest mõjudest, on jätkusuutlik mood kujunenud kriitiliseks liikumiseks. Vanemate ja hooldajate jaoks laieneb see teadlikkus ka riiete valikutele, mida me oma lastele teeme. Selles kõikehõlmavas juhendis uurime laste jätkusuutliku moe tähtsust ja kuidas saate teha vastutustundlikke valikuid, mis on kasulikud nii teie lapsele kui ka planeedile. Miks on jätkusuutlik mood oluline järgmisele põlvkonnale Kiirmoe tööstus on tuntud oma suure keskkonnajalajälje poolest, alates liigsest veekasutusest kuni reostuseni.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.