Rohkema info nägemiseks:

INVENT EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loome uue või renoveerime vana ventilatsiooni alates projektist kuni paigalduseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud ventilatsioonisüsteemide projekteerimisele ja täislahenduste pakkumisele. Alustasime tegevust ehitusturul juba aastal 2007 ning oleme alates sellest ajast tõestanud end usaldusväärse partnerina, kes viib hingamise ja mugavuse iga ehitise jaoks uuele tasemele.

Meeskond, mis moodustab meie südame ja hinge, koosneb kirevast rühmast eksperte, kellel on aastatepikkune kogemus ventilatsioonisüsteemide valdkonnas. Meie professionaalne meeskond omab sügavat arusaamist erinevate projektide vajadustest ja võimalustest ning on valmis igale väljakutsele vastu astuma. Oma töös väärtustame innovatsiooni ja tipptasemel teadmisi, et pakkuda teile parimat võimalikku lahendust.

Meie tegevusalaks on ventilatsioonisüsteemide täislahenduste loomine. See tähendab, et me ei piirdu ainult projekteerimisega, vaid hoolitseme kogu protsessi eest algusest lõpuni. Alustame projekti kavandamisest, kus koostöös teiega loome optimaalse ventilatsioonilahenduse vastavalt teie konkreetsetele vajadustele ja eesmärkidele. Seejärel võtame enda kanda süsteemi paigalduse, tagades selle tõrgeteta toimimise ja vastavuse kõrgeimatele standarditele.

Oleme uhked oma kogemuse ja oskuste üle nii moodulmajade kui ka eramute ventilatsioonilahenduste loomisel. Meie eesmärk on tagada teie hoonele parim siseõhu kvaliteet ja energiatõhusus, luues samal ajal optimaalse ja keskkonnasõbraliku ventilatsioonisüsteemi.

Kui otsite partnerit, kes on pühendunud tipptaseme saavutamisele ventilatsioonisüsteemide projekteerimisel ja paigaldamisel, siis oleme meie teie jaoks õige valik. Meie meeskond on valmis teiega koostööd tegema, et tagada teie projektile parim tulemus. Aastatepikkune kogemus ja kirg meie valdkonna vastu tagavad, et saame pakkuda teile kõige kaasaegsemaid ja tõhusamaid ventilatsioonilahendusi.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

INVENT EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Ettevõte tegi tööd kiiresti ja täpselt. Kõik tööd olid kvaliteetsed ja vastasid meie nõudmistele.

- Kertu M.

Oleme tehtud tööga rahul. Kõik valmis õigeaegselt. Suured tänud teile!

INVENT EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Invent Ehitus OÜ on Eesti ettevõte, mis on registreeritud Harju Maakohtu registriosakonnas 16. mail 2007. aastal. Selle ettevõtte põhitegevusalaks on ventilatsioonitööde teostamine, mis hõlmab erinevaid teenuseid, sealhulgas ventilatsioonisüsteemide paigaldamine, hooldus ja remont. 2022. aastal jätkas Invent Ehitus OÜ oma põhitegevusalaga, nagu ka eelmistel majandusaastatel. Kogu ettevõtte müük toimus Eesti Vabariigis, mis näitab ettevõtte pühendumust kohalikule turule. Võrreldes 2021. aasta majandusaastaga, tõusis ettevõtte müügitulu märkimisväärselt, mis näitab ettevõtte kasvavat edu ja

Dropdown

kõik artiklid

Kas Projektiga või Ilma? Ventilatsioonisüsteemi looja oluline valik

Hea ventilatsioonisüsteemi aluseks on läbimõeldud projekt. Just seepärast eelistame pakkuda ventilatsiooni rajamist koos projekteerimisteenusega. Miks see valik
ssb.ee
Hea ventilatsioonisüsteemi aluseks on läbimõeldud projekt. Just seepärast eelistame pakkuda ventilatsiooni rajamist koos projekteerimisteenusega. Miks see valik nii oluline on ja kuidas see mõjutab teie elu- või tööruumi, seda uurime lähemalt. Projekteerimise mõju ventilatsioonisüsteemi edule Ventilatsioonisüsteemide projekteerimine ei ole pelgalt bürokraatlik formaalsus, vaid võtmekomponent, mis määrab kogu süsteemi efektiivsuse ja funktsionaalsuse. See on nagu hoone vundament, millele kogu struktuur põhineb. Kui ventilatsioonisüsteemi projekteerimine on hoolikalt läbi mõeldud,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.