Rohkema info nägemiseks:

ANDRESE AUTOPESULA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme professionaalne autopesu- ja puksiiriteenuste pakkuja, kes pühendub sõidukitele parima hoolduse pakkumisele Pärnus ja selle ümbruses.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Pärnu tänavatel sõites pole midagi tähtsamat kui auto puhtus ja sära. Sõiduk pole lihtsalt transpordivahend, vaid ka osa meie identiteedist. Just seetõttu on oluline leida usaldusväärne partner, kes hoolitseb Teie auto eest samamoodi nagu Teiegi. Andres Autopesula OÜ on see partner, kes toob igale autole uue elu ja paneb selle säravalt hiilgama.

Mis teeb meistriks autopesulas? See pole mitte ainult see, kuidas me Teie auto peseme, vaid ka see, kuidas me seda hoiame. Oleme rohkem kui lihtsalt autopesula - oleme Teie auto kaitseingel. Meie eesmärk on mitte ainult teha Teie auto väljastpoolt säravaks, vaid ka hoida selle sisemus puhas ja värskendav.

Meie teenuste valik on mitmekülgne, kohandudes vastavalt igale kliendile ja iga auto individuaalsetele vajadustele. Kas Teie auto vajab intensiivset sisepuhastust või on vajalik polümeerivaha kaitse, mis tagab särava väljanägemise aastateks ette? Me oleme siin, et pakkuda just seda, mida Teie auto vajab.

Me ei lihtsalt peseks autot - me anname sellele uue elu. Kasutame ainult kõrgekvaliteetseid pesuaineid ja professionaalset tehnikat, et tagada Teie auto põhjalik hooldus. Käsipesu, polümeerivaha kaitse, nahksisu ja plastiku hooldus, salongi keemiline puhastus - meie teenused on mõeldud selleks, et Teie auto oleks alati parimas seisundis.

Andrese Autopesula OÜ on rohkem kui teenusepakkuja - oleme usaldusväärne partner, kes seisab Teie auto heaolu eest. Teie auto väärib parimat ja me oleme siin, et seda pakkuda. Teie rahulolu on meie prioriteet ning me teeme kõik endast oleneva, et Teie auto oleks alati särav ja kaitstud. Oleme siin, et pakkuda Teile ja Teie autole parimat hooldust!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

ANDRESE AUTOPESULA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari V.

Suurepärane teenus! Andres Autopesula OÜ muudab mu auto alati säravaks ja lõhnab imeliselt. Kiire ja professionaalne töö.

- Jaan K.

Parim valik Pärnus! Andres Autopesula OÜ on minu kindel valik. Nende kvaliteet ja sõbralik teenindus on hindamatu.

- Kätlin O.

Soovitan soojalt! Nende teenused on alati tasemel. Mulle meeldib nende pühendumus ja tähelepanu detailidele.

ANDRESE AUTOPESULA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Andrese Autopesula on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud autopesu- ja treiler-transportteenuste osutamisele. Selle põhitegevuseks on pakkuda kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele. OÜ Andrese Autopesula eesmärk on pakkuda treiler-transportteenuseid Eesti Vabariigis ning autopesuteenuseid, mis hõlmavad nii käsipesu kui ka automaatpesu-haripesu. Ettevõte on pühendunud kvaliteetse teenuse pakkumisele, mis tagab klientide rahulolu ja lojaalsuse.2022. aastal oli ettevõtte netokäive 256 012 eurot. See koosnes 83,73% transportteenustest ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas toimida pärast avariid või tehnilist riket autol?

ärast avariid või tehnilist probleemi võib auto omaniku stressitase olla tõusnud lakke. See on hetk, mil vajate usaldusväärset partnerit, kes aitaks olukorda la
ssb.ee
ärast avariid või tehnilist probleemi võib auto omaniku stressitase olla tõusnud lakke. See on hetk, mil vajate usaldusväärset partnerit, kes aitaks olukorda lahendada kiiresti ja tõhusalt. Andres Autopesula OÜ mõistab, et kiire reageerimine on võtmetähtsusega nii Teie auto tervise kui ka ohutuse seisukohast. Professionaalne pukseerimisteenus on avariiolukorras hädavajalik. Andres Autopesula OÜ pakub 24/7 pukseerimist, mis tähendab, et oleme Teie kõrval igal ajal, kui vajate abi. Meie eksperthooldus algab juba pukseerimise hetkest. Meie meeskond on koolitatud ja varustatud nii, et nad saavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.