Rohkema info nägemiseks:

AURELIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on standardsete ja erimõõduliste puidust aluste ja konteinerite valmistamine, eritellimusel aknad, uksed ja mööblidetailid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus puidu soojus kohtub eesmärgi tugevusega. AURELIA OÜ usub, et igal puidutükil on oma lugu, eesmärk ja koht. Alates meie loomisest oleme pühendunud toore puidu muutmisele olulisteks pakenditarvikuteks, mis rahuldavad teie vahetuid vajadusi, kuid aitavad kaasa ka jätkusuutlikule tulevikule.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: me oleme spetsialiseerunud standardmõõtmetes ja eritellimusel valmistatud puidust aluste ning konteinerite valmistamisele, samuti eritellimusel valmistatud akende, uste ja mööblidetailidele. See missioon ajendab meid pakkuma suurepärasust igas loodud tootes, tagades, et meie kliendid saavad ainult parimat.

Kvaliteedi loomine, jätkusuutlikkuse toetamine!

Meie tootevalikus on vastupidavad puidust alused, mis on mõeldud ladustamise ja transpordi dünaamilistele nõudmistele. Olgu tegemist ühekordse kasutusega standardalustega või teie ainulaadsetele nõudmistele kohandatud lahendustega, meie alused on vaiksed kangelased kaupade sujuva käitlemise ja mehhaniseeritud laadimise taga.

Põllumajandussektorile pakume puidust konteinereid, mis on puu- ja köögiviljakasvatuse selgroog. Need konteinerid ei ole lihtsalt funktsionaalsed; need on valmistatud hoolikalt, et tagada teie saaduste parimal võimalikul viisil säilitamine ja transportimine.

Kuid meie käsitööoskus ei piirdu ainult praktilisusega. Oleme uhked ka oma käsitsi valmistatud akende, uste ja mööblidetailide üle. Iga tükk on meie käsitööliste oskuste tunnistus, ühendades traditsioonilisi tehnikaid kaasaegse esteetikaga, et luua ajatuid tükke, mis lisavad igale ruumile iseloomu ja võlu.

Meie kvaliteedile pühendumust täiendab pühendumus jätkusuutlikkusele. Mõistame vastutustundliku hankimise ja keskkonnasõbralike praktikate tähtsust. Seetõttu tagame, et iga AURELIA OÜ toode mitte ainult ei vasta teie ootustele, vaid aitab kaasa ka meie planeedi heaolule.

Avastage erinevust, mis kaasneb kirglikkusest, täpsusest ja sügavast looduse austamisest valmistatud toodetega. Uurige meie saiti, tutvuge meie toodetega ja liituge meiega partnerluses, mis lubab kvaliteeti, usaldusväärsust ja jätkusuutlikkust.

Küsimuste ja eritellimuste jaoks külastage palun meie Kontakt lehte. Ehitame koos tulevikku, mis väärtustab käsitööd ja hoolib maast.

AURELIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Piia

Aurelia OÜ käsitöö on tõeliselt kvaliteetne ja vastab ootustele.

- Tauno

Suurepärane klienditeenindus ja valmisolek eritellimusteks.

- Martin

Nende pühendumus keskkonnasõbralikkusele on kiiduväärt.

Kuidas võivad keskkonnasõbralikud alused Teie äri tõhustada?

Ettevõtted üle kogu maailma peavad üha enam vastutama oma keskkonnamõju eest, mistõttu on jätkusuutlike praktikate poole pöördumine muutunud enamaks kui lihtsalt trendiks – see on ärikohustus. Üks selline jätkusuutlik praktika on keskkonnasõbralike aluste kasutuselevõtt. Need ei ole lihtsalt suvalised alused; need on disainitud keskkonda silmas pidades, kasutades materjale ja protsesse, mis vähendavad kahju meie planeedile. Keskkonnasõbralikud alused on valmistatud taastuvatest ressurssidest, on taaskasutatavad ja tihti toodetud vähema energiaga kui traditsioonilised puidust või plastikust

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada käsitsi valmistatud aknaid?

Käsitsi valmistatud aknad on rohkem kui lihtsalt avad seinas; need on meisterlikkuse ja käsitööoskuse väljendused, mis toovad igasse ruumi elegantsi puudutuse.
ssb.ee
Käsitsi valmistatud aknad on rohkem kui lihtsalt avad seinas; need on meisterlikkuse ja käsitööoskuse väljendused, mis toovad igasse ruumi elegantsi puudutuse. Maailmas, kus masstootmine on saanud normiks, paistab käsitsi valmistatud, detailidele tähelepanu pöörava ja isikliku puudutusega eseme võlu välja kui kvaliteedi ja traditsiooni tunnistus. Iga käsitsi valmistatud aken jutustab loo, narratiivi, mis on põimitud osavate käsitööliste kätest, kes muudavad toormaterjalid kauniteks, funktsionaalseteks tükkideks. Võlu peitub iga akna ainulaadsuses, omaduses, mida masinad ei suuda jäljendada.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.