Rohkema info nägemiseks:

SOUND GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2818; jälgijaid - 10. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta SOUND GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SOUND GROUP OÜ-s usume, et iga üritus on ainulaadne vaatemäng helidest, vaatepiltidest ja elamustest. Meie missiooniks on suurendada teie ürituse potentsiaali, pakkudes tipptasemel heli-, valgus- ja videotehnikat, mida toetab meie kogenud tehnikute oskusteave. Idee esimesest sädemest kuni eduka ürituse aplausini oleme teie partnerid unustamatute hetkede loomisel.

Meie teenused

Olenemata sellest, kas plaanite korporatiivkonverentsi, tähistaevast kontserti või intiimset koosviibimist, meie laiaulatuslikud renditeenused vastavad kõigile teie tehnilistele vajadustele. Meie inventuuris on viimane sõna:

  • Helitehnika: Kaasake oma publik kristallselge heliga, kasutades meie tipptasemel helitehnikat.
  • Valgustehnika: Looge meeleolu ja rõhutage ürituse parimaid hetki meie dünaamiliste valguslahendustega.
  • Videotehnoloogia: Püüdke ja projitseerige iga detail meie tipptasemel videovarustusega.

Meie osavad tehnikud, sealhulgas helitehnikud, monitoride kaugjuhtimise tehnikud, lavatehnikud, valgustehnikud ja paljud teised, on tehnoloogia ja loovuse esirinnas. Nad tagavad, et teie ürituse tootmise iga aspekt viiakse läbi veatult.

Miks valida meid?

Valides SOUND GROUP OÜ, ei saa te lihtsalt seadmeid rentida; te saate partneri, kes on pühendunud teie ürituse edule. Meie pühendumus kultuurile ja haridusele ürituste tootmise valdkonnas võimaldab meil pakkuda mitte ainult masinaid ja tööriistu, vaid ka väärtuslikke teadmisi ja tuge. Oleme uhked oma võime üle kohaneda meelelahutus- ja vaba aja tööstuse mitmekesiste vajadustega, tagades, et teie üritus paistab silma.

Asudes Tartus, oleme Eesti elava ürituste stseeni südames. Meie teenused ulatuvad seadmete rendist kaugemale, hõlmates:

  • 3D Disain
  • Dekoratsioon
  • Paigaldus ja seadistamine
  • Seadmete transport ja remont

Lubage meil võtta enda peale tehnilised keerukused, et saaksite keskenduda tõeliselt olulisele - mõjusa ja meeldejääva ürituse loomisele.

Valmis suurendama oma ürituse potentsiaali? Võtke meiega ühendust aadressil info@soundgroup.ee või helistage meile numbril +372 507 3842. Meie meeskond on huvitatud teie üritusest ja arutada, kuidas saame kaasa aidata selle edule.

SOUND GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairit K.

Fantastiline teenindus ja laitmatu helikvaliteet. Ülimalt rahul!

- Jaanus S.

Professionaalne meeskond, kes teab, mida teeb. Soovitan soojalt.

- Andres T.

Tegid meie ürituse eriliseks. Kvaliteetne töö ja suurepärane tugi.

Ulila Rock 2024

Ulila Suveaed, Võrtsjärv ja 10 teist korraldajat kutsuvad teid osa saama suve kuumimast rock-festivalist - Ulila Rock 2024! Toimumiskohaks on legendaarne Ulila Suveaed, mis asub vaid 15 km kaugusel Tartust ning pakub sõbralikku ja kodust atmosfääri. Kuupäev: 08. juuni 2024 Aadress: Suveaia tee 2, Ulila, 61302 Tartu, Estonia Piletid: Eelmüügist 28.50 €, kohapealt 40 €. Alla 7-aastased lapsed (k.a) tasuta! Ulila Rock 2024 toob kokku Eesti rockbändide paremiku, pakkudes kogu päeva vältel kõvat keevitamist ja unustamatuid hetki. Festivalil astuvad üles järgmised bändid: METSATÖLL OLLIE

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagab usaldusväärne tehniline tugi sujuva heliülekande üritusel?

Helitehnika on ürituse kriitiline komponent, mis võib osalejate kogemuse teha või rikkuda. See hõlmab teaduse ja tehnoloogia rakendamist heli salvestamisel, mik
ssb.ee
Helitehnika on ürituse kriitiline komponent, mis võib osalejate kogemuse teha või rikkuda. See hõlmab teaduse ja tehnoloogia rakendamist heli salvestamisel, miksimisel ja taasesitamisel. Professionaalse helitehnikaga võite tagada, et iga sõna kuuldakse selgelt, iga noot mängitakse täiuslikult ja teie ürituse heli on hoolikalt kujundatud maksimaalse mõju saavutamiseks. 1. Laitmatu heliselgus Heli selgus on oluline sõnumite edastamisel ja muusika nautimisel. See on vahe summutatud kõne ja kristallselge teadaande, moonutatud kitarririfi ja terava, puhta noodi vahel. Professionaalsed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.