Rohkema info nägemiseks:

ILVES TRANSPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3339; jälgijaid - 16. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ILVES TRANSPORT OÜ kohta arvamuslugu!"

ILVES TRANSPORT OÜ hetkeolukord

Juba 3339 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Ilves Transport OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on transport ja logistika.

Aruandeperioodil soetasime kaks uut Scania sadulveokit, kaks uut Volvo sadulveokit ja neli uut Krone poolhaagist. Müüsime ära kaks Scania sadulveokit ja ühe Volvo sadulveoki. Aastal 2023 on plaanis vahetada 2 vanemat veokit uute vastu ja soetada kolm uut Krone poolhaagist, nendest üks on külmikhaagis.

Uue tehnika soetamiseks on toimunud läbirääkimised finantseerimise osas, et tagada madalaim marginaal, mis suuresti mõjutab majandustulemusi. Kuna ettevõtte tegevus on suuresti mõjutatud kütuse hindadest, siis käivad pidevad läbirääkimised erinevate kütusefirmadega, et tagada madalaim kütuse hind.

Üldises pildis on transporditurg suhteliselt stabiilne, kuid sageli on periooditi hüplev. Stabiilne turuolukord on taganud võrdlemisi head majandustulemused, sest oleme leidnud häid koostööpartnereid, kellega on usalduslikud suhted eelkõige tänu korralikule tehnikale ja kvalifitseeritud tööjõule. Euroopa sisetöö toimis stabiilselt ja Eesti-Euroopa suunal suurenesid mahud otseklientide näol, kes on väga rahul meie vedude kvaliteediga.

Ettevõte on autoparki uuendanud keskkonnasõbraliku tehnikaga. Seoses emissiooninõuete täitmisega kaasneb aga paraku uue tehnikaga probleeme, sest uued arendused ei ole töökindlust saavutanud ja autod vajavad tihti sellest tingitud probleemidest remonti. Tihti tuleb nende probleemide tõttu vahetada tehnika plaanitust varem välja. Ostes uusi veokeid, viiakse koheselt töölistega läbi täiendkoolitus keskkonnateadliku ja säästva sõitmise valdkonnas. Me kinnitame oma sotsiaalset vastutust. Oleme klientide, tarnijate ning ametkondadega väga heades suhetes.

Soovime, et töötajad tunneksid end meie ettevõttes hästi. Inimene ei ole meie juures tööl mitte kaheksa, vaid 24 tundi – ühel või teisel viisil.

Kasutame koostööl põhinevat juhtimisstiili, andes töötajatele suurema vastutuse ning tunnustame nende panust. Pakume rahvusvahelisi vedusid, mis annab võimaluse isiklikuks ja tööalaseks arenguks tulevikus. Koolitame juhte tööalaselt.

Soovime juhtida ettevõtet sel viisil, et ettevõte püsiks stabiilne ja areneks pikemas perspektiivis edukalt. Tulevikuks on kasvamine, pidades silmas majandusalaseid, keskkonnaalaseid ja ühiskondlik-sotsiaalseid eesmärke.

Toome välja ka mõned olulised finantsnäitajad võrdluses eelmise aruandeperioodiga: 2022 2021 maksevõime näitaja (käibevara summa/ lühiajalised kohustused 1,36 1,2 võlakordaja (kohustuste summa/ koguvara summa) 0,30 0,33

Töötajate keskmine arv oli 23, kellele arvestati 2022 aastal töötasudeks 297 388 eurot, 2021 aastal vastavalt 202 644 eurot

ILVES TRANSPORT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.