Rohkema info nägemiseks:

B PLUSS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1909; jälgijaid - 31. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta B PLUSS OÜ kohta arvamuslugu!"

B PLUSS OÜ hetkeolukord

Juba 1909 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

B Pluss OÜ on asutatud 2007 aasta detsembris. Müügitegevust alustati 2008 veebruaris. Büroo Pluss kaubamärk koondab endasse kahe ettevõtte OÜ BDP Eesti ja OÜ B Pluss jaemüügi ja ärklienditeeninduse.

B Pluss OÜ pakutavasse sortimenti kuuluvad kontori- ja koolitarbed, raamatud, kontoritehnika ning kulutarvikud ja infokandjad. Lisaks on kauplustes võimalik osta järgnevaid teenuseid: koopiateenus, lamineerimine, spiraalköide, eritellimusel väljatrükk failidest, tahmakassettide täitmine ja arvuti kasutamine koos printeriga.

OÜ B Plussil oli 2022 aasta lõpu seisuga 12 kauplust. Pärnus kaks - Papiniidu keskuses (keskendub firma klientide teenindamisele) ja Port Artur 2 kaubanduskeskuses. Tartus Kvartali kaubanduskeskuses. Lisaks Orissaares, Abja - Paluojas, Tõrvas, Tapal, Raplas, Elvas, Tallinnas

Nõmmel, Põltsamaal ja Kohtla-Järvel.

B PLUSS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.