Rohkema info nägemiseks:

PUURVESI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme puurkaevude rajamise, veesüsteemide projekteerimise ja veepuhastuslahenduste pakkumisega, tagades puhta joogivee kättesaadavuse ja kvaliteedi klientidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid usaldusväärset partnerit, kellel on üle 15 aasta kogemust puurkaevude alal? Ära otsi enam! Oleme siin, et pakkuda sulle parimaid lahendusi, olles kogenud spetsialistid oma valdkonnas.

Meie pühendunud meeskond on teostanud puurimistöid üle kogu Eesti, rajades üle 2500 kaevu ning puurides üle 125 000 meetri. Kas sul on vaja puurkaevu või maaküttesüsteemi paigaldust? Meie teenused hõlmavad kogu protsessi projekteerimisest kuni täislahendusteni.

Lisaks puurkaevude rajamisele pakume ka mitmeid lisateenuseid nagu puurkaevude arvelevõtmine, likvideerimine ja puhastamine. Võtame enda kanda ka veetrasside paigaldamise ja projekteerimise ning vee- ja kanalisatsioonisüsteemide hoolduse vastavalt tehtud veeproovidele.

Oleme siin, et tagada sinu kodu või ettevõtte jaoks parimad veelahendused. Võta meiega ühendust juba täna ja leiame koos just sulle sobiva lahenduse!

uuri lisaks

PUURVESI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maiu M.

OÜ Puurvesi on suurepärane puurimisfirma! Nad pakkusid mulle personaalset ja abivalmist teenindust ning täitisid puurimistellimuse täpselt nõutud viisil.

- Albert K.

OÜ Puurvesi on minu jaoks parim puurimisfirma, kellega olen kunagi koostööd teinud. Nad hindavad igat klienti ja pakuvad personaalset lähenemist, mis teeb puurimise protsessi lihtsaks.

- Karmen L.

Olen väga rahul OÜ Puurvesi puurimisteenusega! Nad on pakkunud mulle individuaalset ja kvaliteetset puurimist, mis vastas täpselt minu vajadustele. Töötajad on väga abivalmis ja pühendunud, pakkudes kogu aeg head nõu.

PUURVESI OÜ tegevusaruanne 2022

Puurvesi OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud puurkaevude rajamisele, likvideerimisele ja eriotstarbeliste puuraukude puurimisele. Alates 2008. aastast on nad pakkunud kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid üle kogu Eesti, aidates klientidel lahendada nende veega seotud probleeme. Lisaks puurkaevude rajamisele ja likvideerimisele tegeleb Puurvesi OÜ ka veekaevude torusüsteemide ja pumpade paigaldusega, pakkudes klientidele täielikku lahendust nende veevarustuse vajadustele.2022. aastal saavutas Puurvesi OÜ märkimisväärse müügitulu, mis kokku oli 1 152 238 eurot. See näitab

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida meid - kogemus, mugavus ja mitmekülgne teenuste valik puurkaevude rajamisel

Kui otsite usaldusväärset partnerit puurkaevude rajamisel ja sellega seotud teenuste osutamisel, siis oleme teie jaoks õige valik. Meil on üle 14-aastane kogemu
ssb.ee
Kui otsite usaldusväärset partnerit puurkaevude rajamisel ja sellega seotud teenuste osutamisel, siis oleme teie jaoks õige valik. Meil on üle 14-aastane kogemus puurkaevude valdkonnas ning meie eesmärk on pakkuda klientidele võimalikult mugavat ja professionaalset teenust. Üks peamisi põhjuseid, miks valida meid, on meie pikaajaline kogemus puurkaevude rajamisel. Oleme kogenud spetsialistid, kes omavad põhjalikke teadmisi ja oskusi selles valdkonnas. Meie meeskond on läbinud spetsialiseeritud koolitused ning omab vajalikke sertifikaate, et tagada töö kõrge kvaliteet ja vastavus kehtestatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.