Rohkema info nägemiseks:

METALLIMEHED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie pühendunud meeskond tagab kvaliteetse töö, täpsuse ja individuaalse lähenemise, et luua vastupidavad ja esteetiliselt nauditavad metallkonstruktsioonid vastavalt klientide vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud metallitööstusele, pakkudes laia valikut teenuseid nii suurtele ehitusprojektidele kui ka erasektorile. Oleme tuntud oma kõrge kvaliteedi, usaldusväärsuse ja innovaatiliste lahenduste poolest, mis vastavad kõigile klientide vajadustele ja ootustele.

Alates asutamisest oleme pidevalt laiendanud oma tegevusvaldkonda, pakkudes mitmekesiseid tooteid ja teenuseid. Meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kes on valmis pakkuma professionaalset nõustamist ja tuge kõigis projektides, millega meie kliendid meie poole pöörduvad.

Meie ettevõtte peamine eesmärk on pakkuda kvaliteetseid metallkonstruktsioone ja -tooteid, mis on valmistatud vastavalt kõrgeimatele tööstusstandarditele. Meie toodang hõlmab nii standardlahendusi kui ka eritellimusel valmistatud tooteid, mis on kohandatud vastavalt klientide erivajadustele.

Lisaks tootmisele pakume ka mitmeid lisateenuseid, mis hõlbustavad meie klientide tööd ja aitavad neil saavutada parimaid tulemusi. Meie teenused hõlmavad kõike alates projekteerimisest ja valmistamisest kuni paigalduse ja hoolduseni, tagades sellega, et meie kliendid saavad kõikehõlmava ja muretu teeninduse.

Meie ettevõte on oma ala liider, mida kinnitavad arvukad rahulolevad kliendid ja edukad projektid. Oleme pühendunud pidevale arengule ja innovatsioonile, et pakkuda oma klientidele parimaid võimalikke lahendusi. Meie kogemus ja teadmised metallitööstuses teevad meist usaldusväärse partneri kõigile, kes otsivad kvaliteetseid ja kestvaid metalltooteid ja -konstruktsioone.

Tutvuge meiega lähemalt ja avastage, kuidas meie kvaliteetsed metalltooted ja -lahendused saavad aidata teil oma projekte edukalt ellu viia!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

METALLIMEHED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin J.

Teie meeskond oli professionaalne ja kiire ning teenus oli täpselt selline, nagu me seda ootasime.

- Jaanus E.

Meie metallmööbel näeb suurepärane välja ja vastab täielikult meie vajadustele. Suur tänu!

- Leila P.

Kasutasime Teie ettevõtte teenuseid metalli painutamisel ja värvimisel ning jäime väga rahule.

METALLIMEHED OÜ tegevusaruanne 2022

Metallimehed OÜ on Eesti ettevõte, mis loodi 2009. aasta veebruaris. See on kodumaisel kapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud metalli- ja ehitustöödele. Selle ettevõtte eesmärk on pakkuda klientidele kiiret, kvaliteetset ja hinnalt vastuvõetavat teenust. Metallimehed OÜ klientide hulka kuuluvad nii ettevõtted kui ka eraisikud, mis näitab nende mitmekülgsust ja paindlikkust.2022. aasta majandusaasta andmetel oli Metallimehed OÜ realiseerimise netokäive 217630 eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab ettevõtte stabiilsust ja kasvupotentsiaali. Lisaks oli ettevõtte 2022. aasta

Dropdown

kõik artiklid

Metallimehed OÜ: Professionaalne metalli saagimine teie projektide jaoks

Metalli saagimine on üks olulisemaid protsesse metallitööstuses, mis võimaldab lõigata ja kohandada metallmaterjale vastavalt konkreetsetele mõõtudele ja vormid
ssb.ee
Metalli saagimine on üks olulisemaid protsesse metallitööstuses, mis võimaldab lõigata ja kohandada metallmaterjale vastavalt konkreetsetele mõõtudele ja vormidele. Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset metalli saagimise teenust, siis Metallimehed OÜ on teie ideaalne partner. Ettevõte pakub kõrgelt kvalifitseeritud meeskonda ja kaasaegset seadmeparki, mis tagab täpse ja kvaliteetse tulemuse igasuguste metalliprojektide jaoks. Metallimehed OÜ pühendumus täpsusele ja kvaliteedile muudab nad eelistatuks partneriks, kui tegemist on metalli saagimisega. Ettevõte omab tänapäevaseid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.