Rohkema info nägemiseks:

STEELFER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete Corten terasest toodete tootmisele ja paigaldamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Steelfer OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis asutati 2008. aastal. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on metallkonstruktsioonide tootmine ja paigaldus, ning üheks nende unikaalseks tooteks on Corten terasest valmistatud erinevad kvaliteetsed ja vastupidavad tooted.

Corten teras, mida Steelfer OÜ kasutab, on tugev materjal, mis arendab väliskeskkonna mõjul loomuliku ja vastupidava paatinakihi. See teras peab ajale vastu ainulaadsel viisil, muutes oma välimust aja jooksul tumedamaks, luues iseloomuliku rooste-sarnase tooni. Corten terasest valmistatud tooted, nagu kuumsuitsuahi Nord, lõkkealus, lõkkeümbris, taimekastid ja küttepuude hoidja, on mitmekülgne lahendus erinevate keskkondade kaunistamiseks.

Nord suitsuahju eripäraks on topeltseinaline konstruktsioon, tagades stabiilse temperatuuri küttekolde eraldatud suitsukambris. Selle mõõtmed (kõrgus 114 cm, laius 59 cm, sügavus 46 cm) teevad sellest praktilise ja visuaalselt atraktiivse valiku koduaia või terrassi jaoks.

Corten lõkkealus ja lõkkeümbris on samuti pilkupüüdvad, töökindlad ning tagavad tuleohutuse. Corten taimekastid lisavad aeda või terrassile ainulaadse disainielemendi, ümbritsedes õrnu taimi massiivse ja ilmastikukindla terasega.

Ettevõte pakub ka eritellimustootena piirdeid ja muid kohandatud lahendusi. Kui soovid lisainfot või tellida midagi erilist, võta Steelfer OÜ-ga ühendust. Leiame koos parima lahenduse, mis rikastab sinu kodu või aeda unikaalsete ja vastupidavate metalltoodetega.

Võtke ühendust juba täna!

KONTAKT

STEELFER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari O.

Tõeliselt vastupidavad ja kaunid Corten terasest tooted.

- Andres K.

Metallkonstruktsioonide kvaliteet on silmapaistev. Elegantsed ja vastupidavad.

- Jaan R.

Kuumsuitsuahi on ideaalne lisand aeda. Stiilne ja funktsionaalne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

STEELFER OÜ tegevusaruanne 2022

2022 aastal oli Steelfer OÜ põhiliseks tegevusalaks metallkonstruktsioonide valmistamine ja paigaldamine. Sellest on saadud ka 100% müügitulu. 2023 jätkatakse sama tegevusega. Eesmärgiks on uute klientide leidmine. 2022 oli Steelfer OÜ-l 2 töötajat, kellele maksti ka töötasu. Juhatuse liikmeid on 1 ja juhatuse liikme tasusid 2022 ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

Eritellimustooted metallis: Piirdeaedade unikaalne maailm

Väliruumide kujundamisel mängib piirdeaed olulist rolli nii funktsionaalsuse kui ka esteetika seisukohast. Steelfer OÜ pakub oma klientidele võimalust avastada
ssb.ee
Väliruumide kujundamisel mängib piirdeaed olulist rolli nii funktsionaalsuse kui ka esteetika seisukohast. Steelfer OÜ pakub oma klientidele võimalust avastada metalli eritellimustoodete unikaalset maailma, eriti kui tegemist on piirdeaedade ja muude kohandatud metalllahendustega. See artikkel viib lugejad rännakule, avastades, kuidas metall saab muuta igapäevase piirdeaia tõeliseks kunstiteoseks. Steelfer OÜ on tuntud mitte ainult kvaliteetsete toodete, vaid ka kohandatud metallilahenduste poolest. Artikkel avab ukse metalli maailma, näidates, kuidas ettevõte kasutab metalli unikaalsete

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.