Rohkema info nägemiseks:

ITK INSENERIBÜROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4201; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ITK INSENERIBÜROO OÜ kohta arvamuslugu!"

ITK INSENERIBÜROO OÜ hetkeolukord

Juba 4201 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2023

Ülevaade 2023 aasta oli ITK Inseneribüroo jaoks majanduslikult edukas. Ettevõte suutis oluliselt suurendada oma käivet ja turuosa, mis kajastub müügitulu kasvus. Lisaks alustati aastal 2023 protsessijuhtimise juurutamise ja kvaliteedijuhtimissüsteemi sisseviimisega, mis aitavad tagada jätkusuutlikku kasvu ja kvaliteetse teenuse pakkumist ka tulevikus.

Majandustulemused

Müügitulu kasvas 1 827 397 euroni, võrreldes eelmise aasta 1 198 972 euroga. Kasumiaruanne näitab, et äritulud ja ärikasum on märkimisväärselt kasvanud. Ärikasum suurenes 270 547 euroni, võrreldes eelmise aasta 21 505 euroga. Aasta lõppes kasumiga 266 500 eurot, mis on oluline paranemine võrreldes eelneva aasta kasumiga 17 159 eurot.

Uued algatused ja süsteemide juurutamine 2023 aasta alguses alustas ITK Inseneribüroo protsessijuhtimise ja kvaliteedijuhtimissüsteemi juurutamisega. Need algatused on suunatud ettevõtte sisemiste protsesside optimeerimisele ja teenuste kvaliteedi tõstmisele. Protsessijuhtimise juurutamine aitab paremini koordineerida ja jälgida ettevõtte tegevusi, samal ajal kui kvaliteedijuhtimissüsteem tagab, et kõik teenused vastavad kõrgeimatele standarditele.

Digitaliseerimine

Ettevõte jätkas ka digitaliseerimisega, arendades edasi digitaalset infosüsteemi, mis hõlmab kõiki äriprotsesse. Selle arendamiseks investeeriti märkimisväärseid ressursse, ning tulevikus plaanitakse seda süsteemi litsentseerida ka teistele ettevõtetele, luues seeläbi uusi tuluallikaid.

Töötajate koolitus ja arendamine

Töötajate koolitus ja arendamine oli jätkuvalt ettevõtte prioriteet. Enamik töötajaid osales mitmetel koolitustel, mis tõstsid nende professionaalset taset ja võimaldasid pakkuda klientidele veelgi paremat teenust. Ettevõte võttis tööle ka uusi praktikante, kes omandasid väärtusliku kogemuse ja paljud neist jäid ettevõttesse tööle.

Koostöö erialaliitudega

Ettevõtte juhtkond jätkas aktiivset koostööd erinevate erialaliitudega, nagu EETEL ja EKEL. Koostöös teiste valdkonna ettevõtetega töötati välja mitmed kasulikud algatused, mis aitasid kaasa valdkonna arengule ja standardite loomisele.

Kokkuvõte

Kokkuvõttes oli 2023. aasta ITK Inseneribüroole väga edukas. Ettevõte suutis kasvatada oma käivet ja turuosa, alustas oluliste juhtimissüsteemide juurutamist ning investeeris digitaliseerimisse. Töötajate koolitus ja koostöö erialaliitudega tõid kaasa stabiilse ja usaldusväärse teenuse ning aitasid kaasa ettevõtte tugevale positsioonile turul.

ITK INSENERIBÜROO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.