Rohkema info nägemiseks:

METRACOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume tipptasemel klaasiteenuseid alates klaasipaigaldusest kuni toonimiseni, tagades klientidele turvalise ja mugava sõidukogemuse igas olukorras.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid professionaalset ja usaldusväärset partnerit autoklaasidega seotud küsimuste lahendamiseks? Teguri Autoklaasid (OÜ Metracom) on Tartu juhtiv ettevõte, mis on spetsialiseerunud autoklaaside müügile, paigaldamisele, toonimisele ning kindlustusjuhtumite kahjukäsitlusele. Meie aastatepikkune kogemus ja pühendumus klientidele tagavad sulle parima teenuse ja usaldusväärse lahenduse igal sammul.

Meie professionaalne meeskond Tartus suudab sinu sõiduki klaasivahetuse teha ühe tööpäeva jooksul, olgu selleks esi-, taga- või küljeklaas. Lisaks pakume klientidele võimalust veeta aega meie mugavas kliendiruumis, kus on tasuta kohv, internetiühendus ja televiisor – sinu ootamise aeg möödub nauditavalt.

Kui sul on kaskokindlustus, on klaasivahetus Teguri Autoklaasides sulle TASUTA! Meie asjatundlik meeskond võtab enda peale kogu asjaajamise kindlustusfirmaga. Registreerime sinu eest kahju, teavitame kindlustusseltsi, arvutame välja klaasivahetuskulu ja vahetame klaasi uue vastu – kõik see sinu mugavuse huvides.

Meie toonimisteenusel kasutame tuntud USA tootja LLumar toonkilet, mis tagab su auto klaasidele kauni, praktilise ja pikaajalise toonklaasi. Saad valida erineva läbipaistvusega kilede vahel ning meie kogenud meeskond annab sulle vajadusel nõu, et tagada täpselt selline tulemus, nagu soovid.

Miks Valida Teguri Autoklaasid?

  • Aastatepikkune kogemus ja teadmised autoklaaside alal.
  • Kiire ja kvaliteetne teenus.
  • Mugav klientide ooteala tasuta kohvi ja internetiga.
  • TASUTA klaasivahetus kaskokindlustuse korral.
  • Tuntud ja usaldusväärne LLumar toonkile.
  • Professionaalne ja sõbralik meeskond, kes hoolib sinu autost sama palju kui sina ise.

Kui soovid oma auto klaase vahetada, toonida või on sul kindlustusjuhtum, võta julgelt ühendust Teguri Autoklaasidega. Oleme siin, et pakkuda sulle parimat teenust parima hinnaga. Sinu turvalisus ja rahulolu on meie prioriteet. Ootame sind meie esindusse Tartus, et saaksime sind aidata ja sulle parima lahenduse leida!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

METRACOM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Väga meeldiv teenindus ja kiire paigaldus! Ma olen väga rahul!

- Jaan P.

Töö oli tehtud täpselt ja kiirelt, klaas oli suurepärase kvaliteediga.

- Kertu R.

Kõik oli väga hästi. Kiire ja kvaliteetne töö, täname!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

METRACOM OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Metracom, mis on tuntud oma kvaliteetsete sõidukite klaasivahetuse ja remonditööde poolest, alustas oma tegevust 2008. aasta mais. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes klientidele laia valikut teenuseid, mis hõlmavad sõidukite klaaside vahetust, toonimist ja muid remonditöid.2022. aasta oli OÜ Metracomile eriti märkimisväärne, kuna peamisteks tegevusteks olid klaasivahetusteenused ja sõidukite remonttööd. Ettevõte on pühendunud oma teenuste parandamisele ja laiendamisele, et pakkuda klientidele parimat võimalikku kogemust. Selle osana on ettevõte

Dropdown

kõik artiklid

Miks on klaaside toonimine hea?

Autoomanike jaoks on toonitud klaasid palju enamat kui vaid esteetiliselt meeldiv lisandus. Need mitmekülgsed klaasid pakuvad mitmeid praktilisi eeliseid, mis m
ssb.ee
Autoomanike jaoks on toonitud klaasid palju enamat kui vaid esteetiliselt meeldiv lisandus. Need mitmekülgsed klaasid pakuvad mitmeid praktilisi eeliseid, mis muudavad sinu sõidukogemuse oluliselt paremaks. Selles artiklis uurime, miks toonimine on hea valik ja miks see lisab sinu sõiduki mugavust, turvalisust ja privaatsust. Üks suurimaid eeliseid, mida toonitud klaasid pakuvad, on päikesekaitse. Need klaasid vähendavad päikesekiirguse kuumenemist sõiduki salongis, muutes suvekuudel sõidu mugavamaks ja vähendades vajadust intensiivse kliimaseadme kasutamise järele. Samuti kaitsevad toonitud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.