Rohkema info nägemiseks:

TATARI LOOMAKLIINIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kogenud meeskond on pühendunud lemmikloomade tervise ja heaolu tagamisele, olles usaldusväärne partner lemmikloomaomanikele nende neljajalgsete sõprade eest hoolitsemisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tatari Loomakliinik on olnud Tallinna kesklinnas usaldusväärne partner lemmikloomade tervise ja heaolu tagamisel alates 1995. aastast. Dr. Andrus Joosti juhtimisel on kliinikust saanud juhtiv asutus, eriti eksootiliste lemmikloomade, nagu närilised, linnud ja reptiilid, ravis ning hooldamises.

Pakume põhjalikku tervisekontrolli ja konsultatsiooni, kasutades tipptasemel meditsiinivahendeid, sealhulgas stetoskoopi, tagamaks teie lemmiku optimaalset tervist. Kaitsege oma lemmik loomahaiguste eest, kasutades meie professionaalset vaktsineerimisteenust.

Kasutades ultraheli diagnostikat ja laborianalüüse, suudame täpselt määrata teie lemmiku terviseprobleemid ja pakkuda kiiret lahendust. Tagage oma lemmiku turvalisus mikrokiibi paigaldamisega ning uurige tema päritolu ja tervisepotentsiaali Saksamaa labori Laboklin poolt tehtud geneetiliste testide abil.

Teostame mitmesuguseid kirurgilisi protseduure, et tagada teie lemmiku kiire ja tõhus taastumine. Hoolitseme ka teie lemmiku hammaste eest, tehes hambakivi eemaldust ning tagades, et teie sõprade naeratus oleks alati särav.

Tatari Loomakliinik pole tuntud mitte ainult oma professionaalsuse, vaid ka loomakaitsele pühendunud hoiakute poolest. Oleme loonud tihedad koostöösuhted mitme loomakaitseorganisatsiooniga, mis võimaldab meil aidata ka neid lemmikloomi, kellel ei pruugi olla omanikku või kes vajavad erilist hoolt.

Teie lemmiku tervis on meie prioriteet. Võtke meiega ühendust aadressil Tatari 3, Tallinn, et broneerida aeg või saada lisateavet meie teenuste kohta. Oleme siin, et pakkuda teile ja teie lemmikule parimat võimalikku hooldust!

Usaldage Tatari Loomakliinikut - kus teie lemmik on alati heas kätes!

KONTAKT

TATARI LOOMAKLIINIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko O.

Suurepärane teenus, alati sõbralik ja professionaalne

- Jaanika E.

Hea kogemus igal visiidil.

- Mari V.

Väga rahulik keskkond, kogenud personal.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TATARI LOOMAKLIINIK OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Tatari Loomakliinik asutati 19.märtsil.2008 aastal eesmärgiga teostada veterinaarseid teenuseid elanikkonnale, mis ongi ettevõtte põhitegevusala. OÜ Tatari Loomakliinik põhitegevusalad 2022. aastal olid veterinaarteenuste müük ja klientide teenindus lemmikloomade ravimise alal. Põhiline ostjaskond on Tallinna ja muude Eesti piirkondade elanikkond. 2022.aasta müügitulu oli 338 049 eurot , 2021 aasta müügitulu oli 345 872eurot. 2022 aasta müügitulu vähenes 2,26%. Arvestades üleüldist majanduse seisu, planeerime 2023 aastaks sama suurt müügitulu kui 2022 aastal. Töötajate arv 2022. aasta

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas lemmiku hammaste eest hoolitseda?

Lemmikloom on rohkem kui ainult karvased sõbrad - nad on osa meie perekonnast. Üks oluline, kuid sageli unarusse jäetud aspekt nende üldisest tervisest on hamma
ssb.ee
Lemmikloom on rohkem kui ainult karvased sõbrad - nad on osa meie perekonnast. Üks oluline, kuid sageli unarusse jäetud aspekt nende üldisest tervisest on hammaste hooldus. Õige hoolitsus võib mitte ainult tagada nende särava naeratuse, vaid mängida olulist rolli ka üldise heaolu tagamisel. Selles artiklis jagame mõningaid praktilisi nõuandeid, kuidas tagada teie lemmiku hammaste tervis ja säilitada nende naeratus kogu eluks. Sarnaselt meie endi hammastele vajavad ka lemmikloomade hambad korrapärast puhastamist. Kasutage spetsiaalset lemmiklooma hambapastat ja -harja, et eemaldada hambakattu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.