Rohkema info nägemiseks:

AKJK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pikaaegse kogemusega ettevõte, mis on spetsialiseerunud renoveeritavatele ja uusehitistele. Vundamendist katuseni!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AKJK on tuntud ja usaldusväärne ettevõte, millel on üle 15 aasta pikkune kogemus üldehitustööde valdkonnas. Meie professionaalne meeskond on pühendunud pakkuma mitmekülgseid ehitusteenuseid, alustades väiksemahulistest projektidest kuni võtmed kätte lahendusteni, ning oleme valmis oma teenuseid osutama üle terve Eesti.

Loome unikaalseid ja kvaliteetseid saunaprojekte, mis vastavad klientide soovidele ja vajadustele. Meie kogemus saunade ehitamisel tagab teile hubase ja luksusliku saunaelamuse. AKJK meeskond valdab müüritööde kunsti, olgu tegemist siis kivi- või tellisega. Pakume mitmekesiseid müüritöö lahendusi, mis lisavad teie ehitisele vastupidavust ja visuaalset apelleerivust. Lisaks ehitustöödele pakume ka bussirenditeenust, tagades mugava ja usaldusväärse transpordi teie meeskonnale või külalistele.

Kindel ja vastupidav vundament on iga ehitise alus. Teostame professionaalselt vundamentitöid, tagamaks teie ehitise pikaajalise vastupidavuse. Detailideni läbimõeldud siseviimistlustööd loovad ruumides hubasuse ning visuaalse esteetika. Oleme valmis aitama teil luua oma unistuste sisekujundus. Katuste ehitus, remont ja hooldus - kõik need teenused on meie valdkonnas. Tagame, et teie katusekonstruktsioon on vastupidav ja vastab kõrgeimatele standarditele.

AKJK pakub täisteenust alates projekteerimisest kuni valmimiseni. Teie soovid on meie prioriteet ning me tagame, et iga projekt saab professionaalselt ja täpselt teostatud. Fassaad on esimene asi, mida inimesed märkavad. Pakume kvaliteetseid fassaaditöid, mis annavad teie hoonele atraktiivse ja vastupidava väljanägemise.

Koostöö AKJK-ga tagab teile:

  • Kvaliteet: Oleme uhked oma kogemuse ja professionaalse meeskonna üle, tagades kõrgekvaliteedilise ehitusteenuse.

  • Usaldusväärsus: AKJK on usaldusväärne partner, kes järgib tähtaegu ja lubadusi.

  • Kliendikesksus: Teie rahulolu on meie prioriteet. Kuulame teie vajadusi ja soove ning kohandame oma teenuseid vastavalt.

Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse teie ehitusprojektile! AKJK on teie usaldusväärne partner ehitustööde maailmas.

AKJK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanus

Suurepärane teenus ja kvaliteetne töö!

- Kaido

Kiire ja professionaalne meeskond.

- Mari

Rahulikud ja asjatundlikud. Töö sai tehtud täpselt nii, nagu lubatud.

Puitmajad vs betoonmajad - Milline valik sobib Sulle kõige paremini?

Kodu ehitamine on suur investeering, mistõttu tuleks hoolikalt kaaluda ehitusmaterjalide valikut. Puitmajad ja betoonmajad on kaks peamist alternatiivi, mida paljud kinnisvaraomanikud kaaluvad. Vaatleme mõlema valiku eeliseid ja mõju, et aidata teil teha teadlik otsus. Puitmaja eeliseks on selle soojus ja looduslik ilu. Puit loob kodus mõnusa ja rahustava atmosfääri ning pakub suurepärase soojusisolatsiooni. Samuti on puit keskkonnasõbralik ja taastuv ressurss, mis kõnetab neid, kes hindavad looduslikke materjale. Betoonmaja tugevus ja vastupidavus on märkimisväärsed. Betoon eeldab vähem

Dropdown

kõik artiklid

Siseviimistlustrendid 2024 - Kuidas anda kodu väljanägemisele ajatu elegants ja mugavus?

Uue aasta saabudes on aeg värskendada oma kodu siseviimistlust ja tuua sisse uued trendid, mis toovad ruumidesse kaasa mitte ainult kaasaegse ilme, vaid ka funk
ssb.ee
Uue aasta saabudes on aeg värskendada oma kodu siseviimistlust ja tuua sisse uued trendid, mis toovad ruumidesse kaasa mitte ainult kaasaegse ilme, vaid ka funktsionaalsuse ja mugavuse. Siin on mõned siseviimistlustrendid, mis on sellel aastal eriti populaarsed. 1. Looduslähedased toonid ja materjalid: 2024. aastal on eelistatud looduslähedased toonid, nagu maalähedased pruunid, rahulikud rohelised ja soojad beežid. Samuti on populaarne kasutada naturaalseid materjale, nagu puit ja kivi, mis toovad koju loomuliku ja maalähedase atmosfääri. 2. Minimalism ja funktsionaalsus: Minimalistlik

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.