Rohkema info nägemiseks:

AT EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
AT EHITUS OÜ tegeleb üldehitustöödega, pakkudes võtmed kätte lahendusi kodude ehitamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Võrumaa, Eesti maaliline linn, on täis potentsiaali kaunite ja kaasaegsete kodude loomiseks ning AT EHITUS OÜ on teie usaldusväärne partner, kui otsite kõrgtasemel üldehitusteenust, ilma et peaks muretsema elektritööde eraldi tellimise pärast. Oleme pühendunud pakkuma teile võtmed kätte lahendusi, mis vastavad teie kodu ehituse vajadustele, sealhulgas elektritöödele.

Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsetele üldehitusteenustele, alustades projekteerimisest ja lõpetades viimistlusdetailidega. Meie kogenud meeskond juhib teid läbi kogu ehitusprotsessi, tagades, et teie unistuste kodu saaks reaalsuseks. Unustage mure elektritööde pärast! Pakume täielikke võtmed kätte lahendusi, mis hõlmavad nii ehitust kui ka elektritöid. Teie jaoks on kõik korraldatud mugavalt ühes kohas.

Meie eesmärk on tagada, et teie rahulolu oleks alati esikohal. Oleme avatud teie ideedele ja soovidele ning kohandame oma teenuseid vastavalt teie vajadustele, et saaksite kodu, mis peegeldab teie isikupära. Meie meeskond omab pikaajalist kogemust ehitusvaldkonnas, mis tagab kõrgeima kvaliteediga töö tulemuse. Usaldage meid, et teie projekt oleks edukas.

Võtke meiega ühendust juba täna, et alustada oma ehitusprojekti Võrumaal. AT EHITUS OÜ on teie usaldusväärne partner, kes pakub kõrgekvaliteedilist üldehitust ja mugavaid võtmed kätte lahendusi. Laske meil teha teie unistustest kodu reaalsus ja võtke ühendust, et leida parim lahendus just teile!

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

+372 5667 3969

 

AT EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

AT EHITUS OÜ oli minu unistuste kodu ehitamise teekonnal uskumatult professionaalne ja hoolas. Nad ei ainult täitnud minu ootusi, vaid ületasid neid igas aspektis.

- Marten K.

AT EHITUS OÜ võtmed kätte lahendus tegi minu elu palju lihtsamaks. Ma ei pidanud muretsema eraldi tööde tellimise pärast, kuna kogu protsess oli sujuv ja hästi koordineeritud.

- Kadi P.

Nende meeskond oli alati valmis minu küsimustele vastama ja nõu andma. Nüüd, kui olen oma uues kodus Võrumaal, ei suuda ma olla õnnelikum.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AT EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

AT EHITUS OÜ on Eesti ehitussektoris tuntud nimi, mis asutati 2008. aasta juulis. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes klientidele laia valikut ehitus- ja remonditeenuseid. 2022. aastal osutas AT EHITUS OÜ ehitus- ja remonditöid, mille koguväärtus ulatus 42,6 tuhande euroni. See näitaja on märkimisväärne, arvestades, et ehitussektor on väga konkurentsitihe ja ettevõtte edu sõltub suuresti selle võimest pakkuda kvaliteetseid teenuseid mõistlike hindadega. Ettevõtte juhatuses on üks liige, kes on pühendunud ettevõtte kasvule ja arengule. Juhatus on seadnud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas läbida ehitusprotsess muretult?

Võrumaa, Eesti pärl lummava looduse ja rikkaliku kultuuripärandiga, on ideaalne koht unistuste kodu rajamiseks. Kui olete ihalenud elamist selles maalilises pii
ssb.ee
Võrumaa, Eesti pärl lummava looduse ja rikkaliku kultuuripärandiga, on ideaalne koht unistuste kodu rajamiseks. Kui olete ihalenud elamist selles maalilises piirkonnas, siis on AT EHITUS OÜ teie usaldusväärne partner, kes muudab teie unistused reaalsuseks. Võrumaa on tuntud oma kauni looduse poolest. Lopsakad metsad, puutumatud järved ja maalilised maastikud kujutavad endast unistuste kodu rajamiseks ideaalset tausta. AT EHITUS OÜ mõistab Võrumaa eripära ja on valmis aitama teil luua sinna kodu, mis sulandub sujuvalt selle kauni keskkonnaga. Meie üldehitusteenused on loodud selleks, et muuta

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.