Rohkema info nägemiseks:

BALTIC BETTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2180; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BALTIC BETTING OÜ kohta arvamuslugu!"

BALTIC BETTING OÜ hetkeolukord

Juba 2180 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 24 korda.

Tegevusaruanne 2023

Majandusaasta 2023 oli Baltic Betting OÜ-le kuueteistkümnes majandusaasta, ning viieteistkümnes täispikk (12 kalendrikuud) tegevusaasta.

Aruandva äriühingu põhieesmärgiks on spordivarustuse müügiteenuse osutamine edasimüüjana spordivarustuse tootjatele ja spordivarustust importivatele etteveõtetele. Äriühingu peamiseks sihtgrupiks on eelkõige erinevate spordialade võistkonnad, spordiklubid, spordikoolid ning teised juriidilised isikud. Täiendavalt saadakse müügitulu spordivarustuse müügist füüsilistele isikutele, reklaami– ja trükiteenuste vahendamisest laekuv tulu ning väliüritustel müügist laekuv tulu.

Võrreldes püstitatud eesmärkidega täitis äriühing juhatuse hinnangul müügikäibele ja teenuskvaliteedile püstitatud eesmärgid.

2023.aastal müügikäive kasvas 22% võrreledes 2022.aastaga.

E-poe käive kasvas 28% võrreledes 2022.aastaga.

2024a. peamisteks eesmärkideks on: 1. Müügikäibe kasv 5% 2. E-poe käibe vähemalt 10%.

3. Püsiklientuuri kasvatamine.

2023. aastal oli äriühingus 3 töötajat.

2024. aastal planeerib äriühing luua teeninduskvaliteedi tõstmiseks 2 täiendavat töökohta.

BALTIC BETTING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.