Rohkema info nägemiseks:

WELING REISID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 507; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WELING REISID OÜ kohta arvamuslugu!"

WELING REISID OÜ hetkeolukord

Juba 507 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2023

OÜ WELING Reisid tegevuse põhisuunaks on reisijateveo teostamine. Me osutame järgmiseid teenuseid: reisijatevedu tellimusel Eestis ja välismaal, töötajate vedu tööpaikadesse ja tagasi, pulmade ja matuse vedu. Firma töötab nii firmadega kui ka eraisikutega. Palgalisi töötajaid ettevõttes on 6 inimest. Ettevõtte juhtkond teostab enamuse töödest ise. Ettevõtte alustas tegevust 2008 teisel poolel ja sai osa Ida-Virumaa transpordituru. Pikaajalised kliendid on G4S AS, INEST MARKET AS, AS Sillamäe Sadam ja muud. Samuti otsib ettevõtte juhtkond pidevalt uusi võimalusi lihtsate kuid kasumlike tegevuste teostamiseks. Ettevõtte lõpetas majandusaasta kasumiga.

WELING REISID OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.