Rohkema info nägemiseks:

AERO GRUPP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste ventilatsiooniteenuste pakkumisele, hõlmates endas kogu protsessi alates ventilatsioonisüsteemide puhastamisest ja hooldamisest kuni uute süsteemide ehitamise ja renoveerimiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Aastast 2008 oleme Aero Grupp OÜ-s pühendunud klientidele parima võimaliku ventilatsiooniteenuse pakkumisele. Meie teekond algas unistusest pakkuda Eesti kortermajadele parimat ventilatsioonisüsteemide lahendust ning aastatega oleme saavutanud tipptaseme nii teadmistes kui ka tehnoloogias. Meie missiooniks on tagada, et iga klient saaks nautida puhta õhu mugavust ja ohutust.

Aero Grupp OÜ on spetsialiseerunud mitmekülgsetele ventilatsiooniteenustele alates puhastusest ja hooldusest kuni ehituse ja renoveerimiseni. Meie kogenud meeskond on pühendunud sellele, et tagada, et igas kortermajas oleks parim võimalik ventilatsioonisüsteem. Kui olete korteriühistu või projektijuht, pakume teile laia valikut teenuseid:

Meie eksperdid pakuvad erinevate ventilatsioonisüsteemide ehitust ja renoveerimist üle Eesti. Oleme aidanud paljudel kortermajadel saavutada optimaalse siseõhu kvaliteedi. Kaardistame olemasolevad ventilatsioonilahendused ning koostame selge ja ülevaatliku dokumentatsiooni. Meie eesmärk on aidata teil mõista, kuidas teie kortermaja ventilatsioonisüsteem toimib.

Regulaarne ventilatsiooni puhastamine on oluline nii õhu puhtuse kui ka tuleohutuse tagamiseks. Meie professionaalsed teenused tagavad teie kortermaja puhta ja värskendava õhu igal ajal. Oleme tegutsenud turul alates 2008. aastast ja meie kogemused kõnelevad enda eest. Oma aastatepikkuse praktikaga oleme saavutanud kõrgeimad standardid ja usalduse klientide seas.

Meie meeskond koosneb kõrgelt koolitatud ja kogenud spetsialistidest, kes on valmis lahendama igasuguseid ventilatsioonialaseid väljakutseid. Investeerime pidevalt uusimatesse tehnoloogiatesse, et tagada, et meie teenused oleksid alati kaasaegsed ja tõhusad. Meie kliendid on meie prioriteet. Kuulame teie vajadusi ja soove ning pakume individuaalseid lahendusi, mis vastavad teie kortermaja konkreetsetele nõudmistele.

Kui olete otsimas usaldusväärset partnerit, kes hoolitseb teie kortermaja ventilatsioonisüsteemi eest, siis võtke meiega ühendust. Aero Grupp OÜ pakub mitmekülgseid ventilatsiooniteenuseid, mis vastavad teie ootustele ja tagavad teie kortermajale puhta ja värskendava õhu. Oleme siin, et luua teie kortermajale parim ventilatsioonisüsteem, mis kestab aastaid.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

AERO GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Margus O.

Aero Grupp OÜ meeskond oli kiire, professionaalne ja lahendas meie kortermaja ventilatsiooniprobleemid suurepäraselt. Soovitan soojalt!

- Aivar S.

Aero Grupp OÜ pakkus meile mitmekülgseid ja usaldusväärseid ventilatsiooniteenuseid. Nende professionaalsus ja kliendikesksus jätsid sügava mulje.

- Tiina S.

Aero Grupp OÜ reageeris kiiresti ning nende meeskond oli väga tõhus ja professionaalne. Meie kortermaja ventilatsiooniprobleemid lahendati kiiresti ja tõhusalt.

AERO GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Aero Grupp on Eesti ettevõte, mis on Äriregistrisse kantud 2008. aasta 29. detsembril. Alates sellest ajast on ettevõte alustanud oma tegeliku majandustegevusega, pakkudes mitmesuguseid teenuseid ja tooteid. Ettevõtte peamisteks tegevusaladeks on:1. Ventilatsioonisüsteemide puhastus ja hooldus2. Ventilatsioonitööd3. Ventilatsioonisüsteemide mõõtmine4. Kauba müük5. Ventilatsiooniseadmete tehnohooldus2022. aastal oli Aero Grupp OÜ müügitulu 1 903 856 eurot. Sellest tulust moodustas 24,8% ventilatsiooniseadmete puhastus ja hooldus, 60,0% ventilatsioonitööd, 1,5% ventilatsiooni mõõtmine,

Dropdown

kõik artiklid

Miks on oluline ventilatsioonisüsteemi puhastada?

Hea siseõhu kvaliteet on tervislike ja mugavate elutingimuste alus. Ventilatsioonisüsteem mängib selles olulist rolli, kuid selle toimimiseks optimaalsel taseme
ssb.ee
Hea siseõhu kvaliteet on tervislike ja mugavate elutingimuste alus. Ventilatsioonisüsteem mängib selles olulist rolli, kuid selle toimimiseks optimaalsel tasemel tuleb süsteemi regulaarselt hooldada ja puhastada. Käesolevas artiklis selgitame, miks on oluline ventilatsioonisüsteemi puhastada ning millised on selle kasud. Tervislik sisekliima Ventilatsioonisüsteemide tööpõhimõte seisneb õhu ringluses korteris või majas. Õhk, mis läbib süsteemi, võib olla täis tolmu, hallitust, allergeene ja muid saasteaineid. Kui süsteem on määrdunud või ummistunud, ei suuda see enam õhku piisavalt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.