Rohkema info nägemiseks:

ULMER EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on pakkuda klientidele laia valikut usaldusväärseid lahendusi ja kvaliteetset tööd, alustades üldehitustöödest ja lõpetades renoveerimistöödega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes pakub mitmekülgseid ehitus- ja renoveerimisteenuseid, siis OÜ Ulmer Ehitus on teie valik. Oleme pühendunud klientide nõuete täitmisele ja kvaliteetsete tulemuste saavutamisele igas projektis. Lisaks ehitus- ja renoveerimistöödele pakume laia valikut muid ehitusvaldkonna teenuseid, mis hõlmavad kõike alates ehitusjuhtimisest kuni kahjukäsitluseni.

Muutke oma ruumid uueks unistuste kodus või äriruumides. Oleme spetsialiseerunud renoveerimisprojektidele, mis hõlmavad nii väiksemaid uuendusi kui ka suuremaid ümberehitusi. Teie projektide kvaliteedi ja kulude kontrollimine on meie kireks. Pakume omanikujärelevalvet, et tagada teie ehitustööde sujuv kulgemine ja kvaliteetne lõpptulemus. Oleme kogenud ehitusmeistrid, kes saavad teie unistused reaalsuseks muuta. Olgu see uus kodu, ärihoone või muu ehitusprojekt, me oleme teie usaldusväärne partner. Pakume põhjalikke vundamendi- ja üldehitustöid, mis tagavad teie hoone püsivuse ja vastupidavuse.

Kiire ja tõhus kahjukäsitlus on meie prioriteet, olgu tegemist veekahjustuse, tulekahju või muude kahjudega. Taastame teie vara kiiresti ja professionaalselt. Hoolitseme teie hoone katuse ja fassaadi eest, tagades nende vastupidavuse ja ilme. Meie kogenud ehitusjuhid tagavad, et teie projekt kulgeks sujuvalt, oleks eelarve piires ja valmiks õigeaegselt.

Oleme siin, et pakkuda teile parimat ehitusalast nõustamist ja aidata teil teha teadlikke otsuseid oma projektide osas. Looge oma ruumides soovitud õhkkond, kasutades meie siseseinte ehitusteenust. Parandage hoone väljanägemist ja funktsionaalsust meie välisfassaaditöödega.

OÜ Ulmer Ehitus on teie usaldusväärne partner, kes on valmis teie projekte ellu viima ja pakkuma teile kvaliteetseid ehitusteenuseid. Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse just teie vajadustele. Teie ehituse ja renoveerimise edulugu algab siin!

Võtke ühendust juba täna!


KONTAKT

ULMER EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit R.

OÜ Ulmer Ehitus tegi suurepärast tööd meie kodu renoveerimisel. Nende meeskond oli professionaalne ja tähelepanelik detailidele.

- Katriin V.

Nende kahjukäsitluse meeskond oli äärmiselt efektiivne ja suutis kiiresti taastada katuseterviklikkuse. Mulle jäi mulje nende professionaalsusest ja oskustest.

- Martin L.

Nad on tõelised eksperdid ehitusvaldkonnas ja alati valmis minu projekte ellu viima. Suur tänu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ULMER EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Ulmer ehitus OÜ on Eesti ehitusettevõte, mille põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. 2022. aastal jätkas ettevõte oma põhitegevust ning on planeerinud jätkata sama suunda ka järgnevatel tegevusaastatel. Ulmer ehitus OÜ on tuntud oma kvaliteetse töö ja pühendumuse poolest, mis on aidanud neil saavutada stabiilset positsiooni Eesti ehitusturul. Aruandeaastal 2022 saavutas Ulmer ehitus OÜ müügitulu 487 tuhat eurot, mis on veidi väiksem võrreldes eelmise aasta 502 tuhande euroga. Vaatamata sellele, et müügitulu langes, suutis ettevõte hoida oma tegevuskulud kontrolli all. Kauba-

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas korraldada edukas ümberehitus?

Ümberehitus on suur projekt, mis nõuab põhjalikku ettevalmistust ja planeerimist. Esimene samm on määrata oma eesmärgid ja soovid. Kas soovite suurendada oma ko
ssb.ee
Ümberehitus on suur projekt, mis nõuab põhjalikku ettevalmistust ja planeerimist. Esimene samm on määrata oma eesmärgid ja soovid. Kas soovite suurendada oma kodu väärtust, parandada selle funktsionaalsust või lihtsalt värskendada seda väljanägemist? Oluline on arvestada ka eelarve ja ajakavaga, et tagada projektide edukas lõpuleviimine. Kui olete oma eesmärgid paika pannud, on aeg valida usaldusväärne ehitusettevõte. Oluline on valida ettevõte, kellel on kogemusi ja teadmisi ümberehituste valdkonnas. Samuti on oluline kontrollida ettevõtte tausta ja lugeda klientide tagasisidet. Enne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.