Rohkema info nägemiseks:

WORK NOW OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetset ja professiionaalset ehitusteenust Eestis ja üle lahe. Meie kogenud tiim tagab tööde kvaliteedi ja vastupidavuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Work Now on ehitusettevõte, mis pakub laia valikut teenuseid nii Soomes kui ka Eestis. Oleme pühendunud oma klientide vajaduste rahuldamisele, pakkudes kõrgekvaliteedilisi lahendusi igat tüüpi ehitusprojektide jaoks.

Meie põhitegevus hõlmab üldehitust, mis hõlmab vundamendi ehitust, katuse paigaldamist, fassaadi renoveerimist ning erinevaid viimistlustöid. Oleme spetsialiseerunud sellele, et teie unistuste kodu või ärihoone saaks reaalsuseks. Meie meeskond omab aastatepikkust kogemust ja ekspertiisi, mis võimaldab meil teostada keerukaid ehitusprojekte tõhusalt ja professionaalselt.

Lisaks üldehitusele pakume mitmeid muid teenuseid, sealhulgas kaevetöid, miniekskavaatori renti, haljastusteenuseid ning tänavakivide paigaldust. Meie eesmärk on pakkuda kliendile terviklikku lahendust, mis hõlmab kõiki ehituse ja maastikuarhitektuuri aspekte.

Work Now on tuntud usaldusväärse partnerina, kes suudab täita ka kõige nõudlikumate klientide ootused. Meie meeskond on pühendunud kvaliteedile ning meie töö tulemused räägivad enda eest.

Oleme uhked selle üle, et saame aidata kaasa parema tuleviku loomisele, üks ehitusprojekt korraga. Kui olete otsimas professionaalset ehituspartnerit Soomes või Eestis, usaldage oma visiooni teostamine Work Now kätesse.

Kontakt:
info.worknow@gmail.com
+37255585589

WORK NOW OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiina P.

Jäime kogu teenusega rahule - töö käis tõhusalt ja tulemus on kvaliteetne.

- Aivar E.

Väga meeldiv meeskond, soovitan!

- Daniel T.

Tulemus on kiitust väärt, aitäh!

WORK NOW OÜ tegevusaruanne 2022

Work Now OÜ on Eesti ettevõte, mis alustas oma tegevust 2008. aastal. Sellest ajast alates on nad pühendunud ehitusalastele sise-, väli- ja remonditöödele, pakkudes kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid oma klientidele. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on ehitus, kus nad on spetsialiseerunud erinevatele töödele. Nende teenuste hulka kuuluvad sisetööd, mis hõlmavad kõike alates väikestest parandustöödest kuni suurte renoveerimisprojektideni. Välitööd hõlmavad erinevaid ehitusprojekte, sealhulgas uute hoonete ehitamist, olemasolevate struktuuride parandamist ja laiendamist ning erinevaid

Dropdown

kõik artiklid

Tänavakivide paigaldus: kuidas luua kaunis ja praktiline välisilme

Kujutage ette, kuidas kaunilt paigaldatud tänavakivid võivad muuta teie kodu ümbruse täiesti teistsuguseks. Tänavakivide paigaldus on praktiline viis parandada
ssb.ee
Kujutage ette, kuidas kaunilt paigaldatud tänavakivid võivad muuta teie kodu ümbruse täiesti teistsuguseks. Tänavakivide paigaldus on praktiline viis parandada teie kodu välisilmet ning samal ajal suurendada kinnisvara väärtust. Selles artiklis uurime tänavakivide paigalduse olulisust, eeliseid ja parimaid tavasid. Korralikul tänavakivide paigaldusel on mitmeid olulisi plusse. Üks peamine eelis on visuaalne atraktiivsus. Tänavakivid võimaldavad luua ainulaadse välisilme, mis sobib teie kodu või ärihoone stiiliga. Lisaks on kivid vastupidavad ja suudavad taluda suuremat koormust kui tavaline

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.