Rohkema info nägemiseks:

TOUR24 REISIBÜROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
TOUR24 pakub kõigi Eesti reisioperaatorite reisipakette. Nende pakutavaid hotelle kontrollivad meie töötajad ja me oleme valmis leidma igale kliendile parima variandi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TOUR24 pakub võimalust:

  • Veeta puhkus kogu perega igas maailma punktis.
  • Korraldada romantiline kohtumine eksootilistel saartel ja muudes kaunites paikades.
  • Organiseerida ärireis igasse riiki.

Meie pakkumised on kohandatud täielikult teie eelistustega. Arendame ka üritusturismi, aidates inimestel osaleda maailma kõige huvitavamate sündmuste keskel.

Miks on tuuri ostmine kasumlik?

Paljud usuvad, et iseseisvalt reisi korraldada on odavam kui osta reisibüroo kaudu. Tegelikult sõltub kõik sihtkohast. Näiteks Tuneesiasse on soodsam reisida täispaketiga. Barcelonaga tutvumiseks on soodsam osta reis Costa del Maresmele ja seada end sisse liivaranna äärde, kust vajalikku linna jõuab vaid pooletunnise sõiduga.

Erakordsete kogemuste, nagu eramuuseumide külastamine või reisimine suletud riikidesse ja linnadesse, korraldamine on võimalik ainult reisibüroo abil. Teeme koostööd operaatoritega, kes koostavad turistidele eksklusiivseid reisiprogramme.

Professionaalsus

TOUR24 on uhke oma töötajate üle. Kõigil meie mänedžeridel on aastatepikkune töökogemus turismitööstuses. Reaalse olukorraga kursis olemiseks täiendavad nad end pidevalt kvalifikatsiooni tõstmise kursustel. Meie töötajad on valmis kliente igal ajal aitama ja annavad endast parima, et nende soove täita.

Meie eelised

TOUR24 meeskonnal on üle 22-aastane kogemus turismitööstuses. Selle aja jooksul oleme osalenud kümnetel erinevate reisioperaatorite inforeisidel, näinud oma silmaga kõiki Eesti operaatorite hotelle ja kuurorte ning uurinud põhjalikult turistide teenindamise tingimusi. TOUR24 süstematiseerib puhkuselt naasnud klientide arvustusi järgmistes kategooriates:

  • Hotellide pakutavad mugavused.
  • Teeninduse kvaliteet kuurordis.
  • Reisi organiseerimine.

Oleme uurinud tuhandete puhkajate arvamusi ja paljud neist on saanud meie püsiklientideks. Neile avaldab muljet meie soov mitte ainult väärt puhkus korraldada, vaid ka reisi valimise ja vormistamise protsess ise, tahe teha see lihtsaks ja kergeks.

Meiega tasub reisida, sest me:

  • Müüme reise soodsate hindadega.
  • Teeme koostööd ainult usaldusväärsete ja kontrollitud reisioperaatoritega.
  • Hoolitseme vajalike dokumentide vormistamise eest.
  • Lahendame kõik vaidlusalused olukorrad kliendi kasuks.
  • Leiame parimad hinnad teid huvitavas kuurordis/hotellis.
  • Võrdleme teie jaoks operaatorite juures kehtivaid maksetingimusi.

Otsekontaktid välisfirmadega võimaldavad meil luua eksklusiivseid pakkumisi ja müüa klientidele viimase hetke pakkumisi madalate hindadega. Reisibüroo TOUR24 jälgib professionaalsust, usaldusväärsust ja ausust. Usume, et klient peaks puhkama mitte ainult reisi ajal, vaid ka kogu reisi planeerimise ja kõigi küsimuste lahendamise protsessis.

vaata lisaks!

TOUR24 REISIBÜROO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Emilia K.

Благодарим замечательную профессиональную Лану за прекрасный отдых,она посоветовала замечательный отель. Всегда на связи и кажется знает ответ на все вопросы! 🙂

Лана Вы лучшая!! ❤️

- Natali E.

Благодарю консультанта ОКСАНУ за грамотную помощь в подборе тура и корректное отношение! Очень милая и отзывчивая!

TOUR24 REISIBÜROO OÜ tegevusaruanne 2022

Tour24 Reisibüroo OÜ põhitegevus on reisiteenuste osutamine. Tour24 Reisibüroo OÜ majandusaasta on algas 01. jaanuaril 2022 ja lõppes 31. detsembril 2022. Kasumiaruanne koostamisel on kasutatud skeem nr.1. 2022 a müügitulu moodustas 111 509 euro. Aruande perioodil arvestati palkadeks 23 307 euro. Keskmime töötajate arv aruandeperioodil oli 4. Erisoodustusi juhatuse liikmetele ei osutatud. Juhatuse hinnangul onTour24 Reisibüroo OÜ jätkuvalt tegutsev majandusüksus. Juhatus kinnitab 2022.a aastaaruande koostamise õigsust ja täielikkust

Dropdown

kõik artiklid

Eksklusiivsed reisipakkumised 2024

TOUR24 pakub mitmekülgseid ja põnevaid reisivõimalusi 2024. aastal. Populaarseimateks sihtkohtadeks on Türgi, Kreeka, Montenegro ja Bulgaaria. Türgi, Antalya ja
ssb.ee
TOUR24 pakub mitmekülgseid ja põnevaid reisivõimalusi 2024. aastal. Populaarseimateks sihtkohtadeks on Türgi, Kreeka, Montenegro ja Bulgaaria. Türgi, Antalya ja Bodrumi kuurortid pakuvad külastajatele rikkalikku ajalugu ja imelisi randu, kus saab nautida perepuhkust või romantilist põgenemist. Kreeka saared Kreeta, Korfu, Rhodos, Thassos ja Evia saar on tuntud oma ajalooliste vaatamisväärsuste ja maaliliste maastike poolest, pakkudes ideaalset keskkonda nii lõõgastumiseks kui ka seikluseks. Montenegro Tivat on kiiresti muutumas populaarseks sihtkohaks, pakkudes imekauneid rannajooni ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.