Rohkema info nägemiseks:

LUTSU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsete ehitus- ja transporditeenuste pakkumisele, hõlmates teenuseid alates professionaalsetest kaevetöödest kuni täpsete multilift kalluriteenusteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid usaldusväärset partnerit kõikides ehitus- ja transpordiprojektides? Ära otsi kaugemalt! Oleme sinu usaldusväärsed ja professionaalsed partnerid, pakkudes laia valikut teenuseid, mis hõlmavad kõike alates kaevetöödest ja multilift kalluriteenustest kuni tõsteteenuste, metsaväljaveo, küttepuude tootmise ja müügi, remonditeenuste ning mitmekülgsete veoteenusteni.

Meie kogenud meeskond pakub kõrgekvaliteedilisi kaevetöid, olgu selleks siis väiksemad koduaiad või suuremad ehitusprojektid. Oleme spetsialiseerunud kiiretele ja tõhusatele lahendustele igasugusteks kaevetöödeks. Vajadusel saame pakkuda mitmesuguste materjalide ja jäätmete vedu tänu meie tipptasemel multilift kalluriteenustele. Meie tehnikapark võimaldab meil kiiresti ja turvaliselt vedada erinevaid koormaid.

Meie professionaalsed tõsteteenused tagavad, et sinu rasked koormad ja seadmed liiguvad ohutult ja efektiivselt. Meie kogenud operaatorid tagavad sujuva tööprotsessi igasuguste tõstetööde korral. Vajad kiiret ja usaldusväärset veoteenust? Oleme siin, et aidata sul saata kaubad turvaliselt ja õigeaegselt. Meie veoteenused hõlmavad nii lühemaid kui ka pikemaid vahemaid ning meie sõidukid on varustatud kaasaegse tehnoloogiaga, tagades kaupade ohutuse igal sõidul.

Pakume professionaalset metsaväljaveo ja metsalõikuse teenust, aidates metsaomanikel oma metsaressursse tõhusalt kasutada. Meie kogenud meeskond tagab, et töö saaks tehtud kiiresti ja keskkonnasõbralikult. Pakume kvaliteetseid küttepuusid, mis on ideaalsed koduste kütteseadmete jaoks. Meie küttepuud on kuivad, lõigatud õigesse suurusesse ja valmis kohe kasutamiseks, tagades sinu kodu soojuse ja mugavuse.

Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse ja tipptasemel tehnikapargi üle, mis võimaldab meil pakkuda parimat teenust igale kliendile. Lisaks pakume ka remonditeenuseid, aidates sul oma seadmeid ja masinaid heas korras hoida.

Kui otsid usaldusväärset ja professionaalset partnerit oma ehitus- ja transpordiprojektidele, siis võta meiega ühendust juba täna. Meie kogenud meeskond on valmis leidma parima lahenduse just sinu vajadustele. Usalda meid oma projektidele ja veendu, et saad parima teenuse, mida väärid. Koos teeme suured asjad teoks!

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 508 2971

LUTSU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Kaevetööd said kiirelt ja professionaalselt tehtud.

Aitäh!

- Mari P.

Veoteenuse kiirus ja täpsus olid muljetavaldavad!

Kindlasti kasutame teie teenuseid veel.

- Kertu K.

Küttepuud olid kvaliteetsed ja meeskond sõbralik.

Tanud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LUTSU OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte jätkusuutlikkus on üks olulisemaid aspekte, mida tuleb arvestada nii ettevõtte juhtimisel kui ka investeerimisel. See tähendab, et ettevõte on võimeline jätkama oma tegevust pikema aja jooksul, ilma et see sõltuks välisest rahastamisest või muudest ebakindlatest teguritest. Ettevõtte jätkusuutlikkus on oluline mitmel põhjusel. Esiteks, see näitab, et ettevõte on võimeline genereerima piisavalt tulu, et katta oma kulud ja investeerida uutesse projektidesse. See on oluline, sest see näitab, et ettevõte on finantsiliselt tervislik ja võimeline kasvama. Teiseks, jätkusuutlik ettevõte on

Dropdown

kõik artiklid

Kaevetööd – Alusat ehitusprojekti koos meiega!

Ehitusmaailmas on iga eduka projekti vundamendiks korralikult teostatud kaevetööd. Just siin, maa all, kus iga ehituse süda alustab oma löömist, astume meie män
ssb.ee
Ehitusmaailmas on iga eduka projekti vundamendiks korralikult teostatud kaevetööd. Just siin, maa all, kus iga ehituse süda alustab oma löömist, astume meie mängu. Oleme rohkem kui lihtsalt kaevetööde spetsialistid; me oleme unistuste arhitektid, kes muudavad teie visioonid kiviks ja betooniks. Mis teeb meie kaevetööd eriliseks? See on meie meeskond. Kogenud spetsialistid, kes ei näe mitte ainult hunnikut mulda, vaid näevad võimalust. Olgu tegu koduaia kujundamise, tee-ehituse või suurte ehitusplatside ettevalmistamisega, meie meeskond omab teadmisi ja kirge, et muuta isegi kõige keerulisemad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.