Rohkema info nägemiseks:

BALMAX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume metsa- ja põllumajandustehnika müügile, lisavarustusele ning hooldusteenusele. Müüme brände nagu Mus-Max, Kesla, HSP, TYRI ja Optibelt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Balmax OÜ on pikaajalise kogemusega ettevõte, kes on spetsialiseerunud metsa- ja põllumajandustehnika valdkonnas. Aastal 2023 tähistab ettevõte oma 15. sünnipäeva ning on samm-sammult kasvanud ja laiendanud oma tooteportfelli, pakkudes klientidele maailma ja Euroopa tipptasemel brändidega tehnilisi lahendusi.

Meie ettevõtte edu saladus peitub professionaalses meeskonnas, kellel on rohkem kui aastakümnepikkune kogemus metsandussektoris. Me hindame kvaliteeti igas aspektis, alates toodete disainist ja koostematerjalidest kuni järelhoolduseni. Meie eesmärk on pakkuda klientidele vastupidavaid ja hästi toimivaid lahendusi ning tagada suurepärane teenindus, mis kestab ka pärast masinate kättesaamist.

Balmax OÜ importis esmakordselt kvaliteetset metsa- ja põllutehnikat Euroopa tootjatelt juba aastal 2008 ning sellest ajast alates oleme olnud usaldusväärne partner kõigile klientidele Baltikumis.

Meie meeskond omab rohkem kui 15-aastast kogemust metsandussektoris ning põllumajandustehnika valdkonnas. Meie ekspertide teadmised ja oskused tagavad, et saate parimad tehnilised lahendused vastavalt oma vajadustele.Pakume garantiid kõigile meie poolt pakutavatele toodetele ning kiiret ja kvaliteetset hooldusteenust kogu Baltikumis. Teie rahulolu on meie jaoks prioriteet.
Meil on suur varuosade ladu, mis tagab selle, et saame teid kiiresti varustada vajalike osadega ning hoida teie seadmed tipptasemel.

Balmax OÜ on teie usaldusväärne partner metsa- ja põllumajandustehnika valdkonnas. Kui soovite saada rohkem teavet meie toodete ja teenuste kohta, võtke meiega julgelt ühendust. Oleme siin, et aidata teil leida parimad tehnilised lahendused ja tagada teie äritegevuse sujuv toimimine.

Tulge ja liituge meiega, et tähistada koos meie 15. sünnipäeva ning avastada maailma parimaid metsa- ja põllumajandustehnika lahendusi!

kontakt

BALMAX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart S.

Balmax OÜ-s kvaliteetne tehnika ja professionaalne teenindus. Olen rahul.

- Priit L.

Nende veotehnika on usaldusväärne ja vastupidav.

- Sergei I.

Balmax OÜ on alati kiirelt reageeriv ning nende tehnika vastab kõrgeimatele standarditele.

BALMAX OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Balmax põhitegevusalaks on metsa- ja põllumasinate ning varuosade müük kogu Baltikumis. Lisaks teostatakse hooldust ja remonti müüdavatele masinatele. 2022 aastal püsis Mus-Max puiduhakkurite ning Kesla metsatõstukite müük võrreldes eelnevate aastatega stabiilne. Oluliselt kasvatati HSP Gripen haaratsite müügi turuosa. 2022. aastal jätkati järelhoolduse kvaliteedi tõstmist, selleks liitus meeskonnaga mitu uut inimest. Suurendati olulisel määral laos olevate varuosade sortimenti. Panustati olulisel määral töötajate töötingimuste parandamisse. 2023 aastal on plaanis suurendada meeskonda

Dropdown

kõik artiklid

Puiduhakkur - nutikas tehnoloogia keskkonnahoidlikuks biomassi tootmiseks

Keskkonnasõbralik ja taastuv energia on tänapäeva maailmas üha olulisemaks muutumas ning puiduhakkurid mängivad selles valdkonnas üha suuremat rolli. See artikk
ssb.ee
Keskkonnasõbralik ja taastuv energia on tänapäeva maailmas üha olulisemaks muutumas ning puiduhakkurid mängivad selles valdkonnas üha suuremat rolli. See artikkel vaatleb, kuidas nutikas tehnoloogia on muutmas puiduhakkurite tööd tõhusamaks ja keskkonnasõbralikumaks, võimaldades biomassi tootmist jätkusuutlikul ja ressursisäästlikul viisil. Üks oluline suundumus puiduhakkurite arendamisel on täiustatud automaatika kasutamine. Nutikad puiduhakkurid on varustatud sensorite, kaamerate ja arvutipõhiste süsteemidega, mis jälgivad puidumaterjali ja masina tööd pidevalt. See võimaldab masinal

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.