Rohkema info nägemiseks:

AKUPOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud sülearvuti akude ja laadijate müügile, pakkudes laia valikut kvaliteetseid tooteid erinevatele mudelitele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Sülearvuti tehnoloogia on pidevas arengus, ja meie missioon on tuua see areng otse sinuni! Akude suurem mahutavus tähendab pikemat tööaega, ning meie valikust leiad alati parima lahenduse oma seadmele.

Kas oled unistanud sülearvutist, mis peab vastu veelgi kauem? Akupood OÜ pakub sulle võimalust uuendada oma sülearvuti akut suurema mahutavusega mudeli vastu. Olgu sinu originaalaku mahutavus 4000mAh või rohkem, meil leidub kindlasti sobiv aku - alates 4400mAh kuni lausa 4800mAh. Nüüd saad nautida pikemat tööaega ilma sagedase laadimisvajaduseta!

Me mõistame, et aeg on oluline. Seetõttu pakume sulle võimalust kiirendada oma sülearvuti aku laadimist, lihtsalt lülitudes arvuti laadimise ajaks välja. See võib vähendada laadimiseks kuluvat aega kuni poole võrra, andes sulle rohkem aega olulisteks asjadeks. Akupoodi saabub uus kaubatarne igal nädalal, tagades, et meie akud on alati värsked ja valmis sinu seadmele uut energiat andma. Kõik meie akud koosnevad A-klassi elementidest ning omavad Euroopa Liidu sertifikaati, tagades parima võimaliku kvaliteedi.

Oleme kindlad meie toodete kvaliteedis. Seetõttu pakume 6-kuulist garantiiperioodi - kui sinu akuga peaks ilmnema mistahes probleem, vahetame selle sulle uue vastu. Sinu rahu ja rahulolu on meie jaoks esmatähtis.

Valides tarneviisiks Smartpost pakiautomaadi, on transport sulle täiesti tasuta! Lisaks pakume ka teisi tarneviise nagu Eesti Post, Cargobus ja ELS kuller, tagades sulle mugava valiku.

Akupood.ee hinnatase on keskmiselt 50-70% soodsam kui margiesindustes. See tuleneb meie maaletooja staatusest - toome kõik tooted ise maale, otse tootjatehastest. Pakume üle 5500 erineva sülearvuti aku, kaabli ja adapteri ning ka laadijate valikut, et vastata kõikide klientide vajadustele.

Vajad abi õige valiku tegemisel? Võta ühendust meie sõbraliku meeskonnaga ja leiame sulle parima lahenduse! 

UURI LISAKS

AKUPOOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Triin

Akupood pakub taskukohaseid hindu ja hea kvaliteediga akusid.

- Kati

Sain oma uue aku kiiresti kätte ja see vastab täpselt ootustele.

- Mart

Suurepärane klienditeenindus, aitasid leida just minu sülearvutile sobiva aku.

5 märki, et Teie sülearvuti vajan uut akut

Kuna meie sõltuvus tehnoloogiast kasvab, muutub meie seadmete jõudlus üha olulisemaks. Paljude jaoks on sülearvuti oluline tööriist tööks, õppimiseks ja isiklikuks kasutamiseks. Kuid nagu kõik taaslaetavad akud, on ka sülearvuti akudel piiratud eluiga ja need tuleb lõpuks välja vahetada. Märgid sellest, et vajate uut akut, võivad teid päästa ootamatutest väljalülitustest ja andmete kaotusest. Siin on viis kindlat märki, et on aeg kaaluda sülearvuti aku vahetamist. Vähendatud aku kestvus Üks ilmsemaid märke, et teie sülearvuti aku on eluea lõpus, on aku kestvuse märkimisväärne vähenemine. Kui

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida endale õige laadija?

Õige laadija valimine oma elektroonilistele seadmetele on oluline nende pikaealisuse ja optimaalse jõudluse tagamiseks. Arvukate saadaolevate valikute tõttu või
ssb.ee
Õige laadija valimine oma elektroonilistele seadmetele on oluline nende pikaealisuse ja optimaalse jõudluse tagamiseks. Arvukate saadaolevate valikute tõttu võib olla keeruline leida teie vajadustele vastavat ideaalset lahendust. See juhend aitab teil läbi mõelda laadija valimise olulised aspektid, mis mitte ainult ei vasta teie nõuetele, vaid suurendavad ka teie seadme tõhusust. Laadija spetsifikatsioonide mõistmine Laadija võimsust mõõdetakse vattides (W) ja see mõjutab otseselt, kui kiiresti teie seade laeb. Kõrgem võimsus tähendab tavaliselt kiiremat laadimist, kuid on oluline, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.