Rohkema info nägemiseks:

OLEVIPOEG OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie õpetajad on rahulikud ja omavad pikaajalisi koolituskogemusi. Koolitame A, B ja BE kategooria autojuhte ja teeme lõppastme koolitust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse ja pühendumuse üle, mis on aidanud meil saavutada kõrge kvaliteedi taseme liiklusõppe valdkonnas. Oleme liiklusala professionaalide Liikluskoolitajate Liidu ja Eesti Autokoolide Liidu liikmed, mis näitab meie pühendumust liiklusalase hariduse edendamisele ja standarditele vastavale koolitusele.

Meie eesmärk on aidata juhtidel omandada vajalikud teadmised ja oskused, et liigelda teedel ohutult ja enesekindlalt. Selleks pakume erinevaid koolitusi ja teenuseid, mis vastavad erinevate juhilubade kategooriate nõuetele.

Praktiline sõiduõpe toimub meie õppesõiduplatsil aadressil Virmalise 12 kesklinnas. See pakub ohutut ja kontrollitud keskkonda, kus saate harjutada erinevaid sõiduoskusi enne tänavatele minekut. Meie õpetajad juhendavad teid igal sammul ja tagavad, et saavutate vajaliku enesekindluse ja kogemuse.

Lisaks pakume ka kinkekaarte väärtuses 50 €, mis võivad olla suurepärane kingitus neile, kes soovivad alustada oma teekonda juhina või täiustada oma olemasolevaid oskusi.

Me oleme pühendunud teie edu saavutamisele teedel ning aitab teil olla ohutu ja vastutustundlik juht. Olgu teie eesmärgiks autokooli lõpetamine, mootorrattal sõitmine või jalgrattaga liiklemine, meil on õige koolitusprogramm, mis vastab teie vajadustele.

Tule ja liitu meiega, et saada osa meie kogemustest ja teadmistest, ning alusta oma teekonda ohutu ja enesekindla juhina!

Vaata rohkem

OLEVIPOEG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toivo O.

Alustades A-kategooria õppimist, oli minu jaoks alguses palju küsimusi ja murekohti. Kuid instruktorid olid alati kannatlikud ja selgitasid asju selgelt ning kannustavalt.

- Kadri A.

Minu jaoks oli see uus kogemus, kuid tänu neile õppisin kiiresti ja sain vajaliku enesekindluse. Hindasin ka seda, kuidas nad suutsid paindlikult kohanduda minu graafikuga.

- Aare P.

Nad ei kiirustanud mind kunagi ning julgustasid mind alati oma oskusi parandama. Tänan, et aitasite mul saada oskusteks, mida ma terve elu kasutan.

OLEVIPOEG OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Olevipoeg on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on oma tegevust alustanud 2008. aasta kolmandas kvartalis. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientide teenindamisele ja pidevale arengule. OÜ Olevipoeg on alati olnud ettevõte, mis on otsinud uusi võimalusi ja väljakutseid, et pakkuda oma klientidele parimat teenust. Majandustegevusega alustati 2009. aasta märtsis, kui ettevõte keskendus suitsuandurite müügile ja paigaldusele eraisikute kodudes. See oli oluline samm ettevõtte arengus, kuna see näitas nende pühendumust ohutusele ja kvaliteetsele teenusele.2009. aasta juulis astus OÜ

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saada heaks autojuhiks?

Heaks autojuhuks saamine nõuab rohkem kui lihtsalt oskust autot juhtida. Hea autojuhtusus on kogemus, enesekindlus, vastutustunne ja teadlikkus ümbritsevast kes
ssb.ee
Heaks autojuhuks saamine nõuab rohkem kui lihtsalt oskust autot juhtida. Hea autojuhtusus on kogemus, enesekindlus, vastutustunne ja teadlikkus ümbritsevast keskkonnast. Siin on mõned näpunäited, kuidas saada heaks autojuhuks. Koolitus: Kvaliteetne autojuhtimise koolitus on hea autojuhuks saamise alus. Võtke autojuhtimise kursus ja saate hea aluse oma oskuste ja teadmiste arendamiseks. Samuti võib olla kasulik osaleda edasijõudnute koolitustel, mis aitavad parandada sõiduoskusi ja ohutust. Praktika: Nagu öeldakse, praktika teeb meistriks. Autojuhtimise kogemuse saamine on oluline, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.