Rohkema info nägemiseks:

PAJUSI MAHETOOTMISE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 646; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PAJUSI MAHETOOTMISE OÜ kohta arvamuslugu!"

PAJUSI MAHETOOTMISE OÜ hetkeolukord

Juba 646 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Pajusi Mahetootmise OÜ alustas 2009 aastal oma põhikirjalist tegevust, milleks on mahetootmise põhimõtteid järgiv taime- ja loomakasvatussaaduste tootmine. Ettevõte registreeriti Taimekaitse Inspektsioonis ja tõendav dokument ettevõtte vastavuse kohta mahepõllumajandusseaduste nõuetele on väljastatud 30.06.2009.a.

Ettevõtte kasutuses oli 2022 aastal 549,73 ha maad ja loomi keskmiselt 198 pead. 2022. aasta müügitulu oli 100 035 eurot ning majandusaasta lõppes kasumiga 10 633 eurot. Aruandeperioodi keskmine töötajate arv oli 2 ja neile maksti töötasu kokku 27 612 eurot. Osaühingu juhatus on üheliikmeline ja juhatuse liikmele tasu makstud ei ole. Juhatuse liikmele soodustusi ettenähtud ei ole.

Lembit Paal juhatuse liige

PAJUSI MAHETOOTMISE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.