Rohkema info nägemiseks:

RETAIL MASTERS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 347; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RETAIL MASTERS OÜ kohta arvamuslugu!"

RETAIL MASTERS OÜ hetkeolukord

Juba 347 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Retail Masters OÜ on ettevõte, mis alustas oma äritegevust 2008 aasta lõpus. Ettevõttel on kontorid nii Tallinnas kui ka Helsingis.

Retail Masters OÜ põhitegevusalaks on eritellimusmööbli disain ja mööblilahenduste pakkumine jaekaubandusettevõtetele. Lisaks eritellimustele on Retail Masters OÜ võimalik ka masstootmine, kuna ettevõte lähtub toote valmistamisel eelnevalt enda poolt välja töötatud standardist.

Seni on peamiselt kosmeetika ettevõtetele disainitud ja valmistatud spetsiaalseid ning ka komplekseid riiuli - ja sahtlisüsteeme, mis on vajalikud toodete eksponeerimiseks jaekaubanduses. Retail Masters valmistab vastavalt kliendi soovidele joonised ning disainib toodete lõpplahenduse.

Mööbli valmistamiseks ja paigaldamiseks kasutatakse Eesti alltöövõtjaid.

Senini on ettevõtte peamised turud olnud Soome, Rootsi, Prantsusmaa ja Eesti. 2022 aastal oli järkuvalt suurima osakaaluga Soome turg nii nagu ka eelnevatel aastatel.

Ekspordi osakaal kogu käibest oli aastal 2022 99%.

2023 aastaks prognoosime käibe taastumist aasta 2019 tasemele või väikest kasvu. Plaanitakse hoida olemasolevaid kliente olemasolevatel turgudel.

Juhatusele tasusid ei makstud.

OÜ Retail Mastersi 2022 aasta kasum oli 5290 EUR.

RETAIL MASTERS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.