Rohkema info nägemiseks:

SILVER SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetse toitlustuse ja professionaalse kelneriteenuse pakkumisega, muutes igasuguse ürituse eriliseks ja meeldejäävaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on pühendunud professionaalsusele ja kirglikult teenindusele ning omab laialdast kogemust sündmuste korraldamisel. Iga meie meeskonnaliige jagab ühist eesmärki - muuta iga üritus meie klientidele meeldejäävaks ja suurepäraseks kogemuseks.

SILVER SERVICE OÜ on olnud juba üle aastakümne Eesti sündmuste süda, pakkudes kvaliteetset kelneriteenust, mis ületab kõik ootused. Meie missiooniks on keskenduda kvaliteedile, mitte kvantiteedile, tagades, et iga meie teenindatud üritus jääb meelde oma suurepärase teeninduse ja suurepärase toiduga.

Meie teenindusettevõte pakub mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad kõike alates väikestest intiimsetest üritustest kuni suurte pidustusteni. Meie kogenud meeskond on spetsialiseerunud kelneriteenusele, et tuua igale üritusele kaasa elegantsi ja professionaalsust. Kas olete korraldamas pulmi, äriüritust, konverentsi või sünnipäevapidu, me oleme siin, et teie sündmus muutuks unustamatuks.

SILVER SERVICE OÜ on uhke oma 10-aastase kogemuse üle, mis on aastate jooksul võimaldanud meil teenindada nii riigiametnikke kui ka rahvusvahelisi külalisi. Oleme pühendunud tipptasemel teenindusele ja oleme teinud edukat koostööd mitmete teiste cateringi firmadega, laiendades seeläbi oma teadmisi ja oskusi.

Me hindame iga võimalust, mis meile antakse, ja suhtume sellesse kirglikult. Oma klientidele tagame kõrgeima kvaliteediga toitlustuse ja teeninduse. Kui soovite, et teie järgmine üritus oleks meie poolt kantud professionaalsest teenindusest ja maitsvast toidust, siis võtke meiega ühendust.

Teeme kõik endast oleneva, et muuta teie üritus eriliseks ja meeldejäävaks. Võtke meiega ühendust ja andke meile teada, kuidas saame teid aidata. Meie meeskond on valmis pakkuma teile parimat teenindust ja nõustama teid, et luua sündmus, mis jääb kauaks meelde.

Ootame teiega koostööd, et viia teie järgmine üritus uuele tasemele!

urmas.vunk@silver-service.ee
+372 5660 5709

SILVER SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura S.

Suurepärane toit ja teenindus, meie üritus oli täiuslik!

- Martin T.

Suur tänu, et muutsite meie äriürituse nii professionaalseks!

- Kati L.

Kõik oli suurepärane, maitsvad snäkid ja meeldiv teenindus!

SILVER SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ Silver Service tegeleb kelneriteenuse osutamisega. Lisaks kelneriteenusele viib ettevõte läbi nii täiend- kui ka algõpet cateringi teenendajatele. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Silver Service müügitulu 54 600 eurot, suurenedes aastaga 100%. Müügitulust moodustas 100 % kelneriteenuse müük Eestisse. OÜ Silver Service kasumiks kujunes 18 238 eurot, suurenedes aastaga 82 % Mitmesugused tegevuskulud olid 12 541 eurot, suurenedes aastaga 66% Ettevõtte 2022. aasta põhivarade kulum moodustas 291 eurot (2021.a.291 euro) Peamised finantssuhtarvud 2022 2021 Müügitulu

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas koostada maitsev menüü?

Erilised sündmused vajavad erilist tähelepanu ja planeerimist, alates detailidest kuni üldise atmosfäärini. Üks oluline element, mis võib muuta sündmuse meeldej
ssb.ee
Erilised sündmused vajavad erilist tähelepanu ja planeerimist, alates detailidest kuni üldise atmosfäärini. Üks oluline element, mis võib muuta sündmuse meeldejäävaks ja eriliseks, on menüü. Toitlustus on tihti sündmuse fookuses ning võib mõjutada külaliste kogemust rohkem kui te arvatagi oskate. Selles artiklis uurime, kuidas luua unikaalset kogemust erilisel sündmusel, kohandades menüüd vastavalt sündmuse iseloomule ja külaliste ootustele. 1. Alustage sündmuse tüübist Iga sündmus on erinev ja nõuab individuaalset lähenemist menüü koostamisel. Kui korraldate pulmi, siis võib maitsev ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.