Rohkema info nägemiseks:

TORULILL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kollektiiv koosneb vaid kogenud ekspertidest ning meiega võid julgelt oodata sujuvalt laabuvat koostööd.​

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb professionaalidest, kellel on aastatepikkune kogemus ning kirg oma valdkonna vastu. Oleme uhked oma meeskonna mitmekesisuse üle, mis võimaldab meil pakkuda kõrgekvaliteedilisi teenuseid erinevates valdkondades. Meie eesmärk on olla usaldusväärne partner meie klientidele, pakkudes alati parimaid lahendusi nende vajadustele.

Küttesüsteemide ehitus ja hooldus on üks meie põhitegevusvaldkondadest. Tagame, et teie küttesüsteem toimiks tõrgeteta, olgu tegemist uue paigaldusega või olemasoleva süsteemi hooldusega. Meie oskustega meeskond tagab teie kodu või ettevõtte soojuse ja mugavuse aastaringselt.

Boilerite teenuste osas pakume mitmesuguseid lahendusi, sealhulgas paigaldust, hooldust ja remonti. Teeme kindlaks, et teie boiler töötab efektiivselt ning tagab kuuma vee vajaduse rahuldamise igal ajal.

Lisaks sellele pakume ka teemantpuurimise ja saagimise teenuseid, mis on hädavajalikud paljudes ehitus- ja remondiprojektides. Meie kõrgtehnoloogilised seadmed ja kogenud meeskond tagavad täpse ja tõhusa töö tulemuse, olgu siis vaja teha seina läbipesu, avada aken või lõigata betooni.

Kokkuvõttes oleme uhked oma meeskonna oskuste ja pühendumise üle ning oleme valmis olema teie usaldusväärseks partneriks küttesüsteemide ehituse, boilerite teenuste ja teemantpuurimise ning saagimise valdkonnas. Teie rahulolu on meie prioriteet, ja me anname alati endast parima, et pakkuda teile parimaid lahendusi.

Võtke meiega ühendust:

+372 524 2399

TORULILL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria M.

Soovitan neid kindlasti kõigile, kelle küttesüsteem vajab hooldust!

- Jaan T.

Nad olid kiiresti kohal ja tegid suurepärast tööd. Hinnakujundus oli õiglane!

- Martin K.

Kogu meeskond oli professionaalne ja sõbralik ning hoolitses selle eest, et kõik saaks korda.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TORULILL OÜ tegevusaruanne 2022

Torulill OÜ on viimastel aastatel teinud märkimisväärseid edusamme. Meie klientuur on laienenud ja meil on hea meel teatada, et oleme loonud uusi koostöösuhteid erinevate partneritega. See on olnud põnev teekond, mille käigus oleme saanud palju uusi kogemusi ja õppetunde. Meie peamine tegevusvaldkond on endiselt kütte- ja torustike ehitus. Oleme pühendunud kvaliteetsele tööle ja pidevale arengule selles valdkonnas. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat teenust, kasutades selleks kõige uuemaid tehnoloogiaid ja tehnikaid. Torulill OÜ on alati olnud ettevõte, mis väärtustab pikaajalisi

Dropdown

kõik artiklid

Küttesüsteemide, tarbeveeboilerite ja tarbeveetorustiku läbipesu

Pakume oma praegustele ja tulevastele klientidele küttesüsteemide, tarbeveeboilerite ja tarbeveetorustiku läbipesu. Teenuse osutamisel kasutame kvaliteetseid RO
ssb.ee
Pakume oma praegustele ja tulevastele klientidele küttesüsteemide, tarbeveeboilerite ja tarbeveetorustiku läbipesu. Teenuse osutamisel kasutame kvaliteetseid ROTHENBERGER-i seadmeid ja kemikaale ning koolitatud personali.   Omame kaasaegset ROPULS läbipesukompressorit, mis on mõeldud eelkõige plasttorustiku aga ka kombineeritud torustiku läbipesemiseks. ROPULS läbipesukompressor ei kasuta torustike läbipesemiseks kemikaale, seega on võimalik osutada teenust kliendile taskukohasema hinnaga. Samas läbi kaasaegse tehnoloogia on töö kvaliteet garanteeritud.   Katlakivi eemaldamiseks teras- ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.