Rohkema info nägemiseks:

KOCH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5529; jälgijaid - 21. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KOCH OÜ kohta arvamuslugu!"

KOCH OÜ hetkeolukord

Juba 5529 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Koch OÜ põhitegevusalaks 2023 aastal oli alkohoolsete jookide hulgimüük. Teiseks tegevusalaks on kange alkoholi ja õlle tootmine.

2023 aastal on Koch OÜ jätkanud koostööd olemasolevate klientidega ning laiendanud oma tegevust uutele turgudele nagu USA-sse ja Poola. Peamine müügitulu ja kasvu allikas on olnud müügimahu suurenemine, kuid samuti on tooteportfell laienenud. Uued kliendid uutelt turgudelt on samuti mänginud olulist rolli ettevõtte kasvus.

Tootmis- ja vahendustegevus on suhteliselt stabiilne läbi aasta. Natuke kõrgemad tulemused on suve keskel mais- juunis ning novembris- detsembris. Viimaste kuude tulemusi mõjutas peamiselt klientide laovarude suurendamine, mis tulenes aktsiisitõusust. Tootmistegevust teostati renditud pindadel.

2023 aastal suurim investeering oli uude villimisliini, summas 88210 eurot. Investeeriti ka mõningasel määral tootmisliinide rekonstrueerimisse Näpil. 2024 aastal on plaanis investeerida tootmisseadmetesse ning laopinna suurendamisesse. Need investeeringud aitavad kasvatada ettevõtte tootmisvõimsust ja tõhustada operatsioone, toetades samal ajal müügi kasvu.

Uute toodete arendus toimub igapäevaselt, olulisi väljaminekuid tootearendusega aruande aastal ja järgnevatel aastatel ei kaasne.

Ukraina sõda jätkab ettevõttele mõju avaldamist, eriti materjalide kättesaadavuse kaudu.

Seoses maailmaturul toimuvaga on võetud vastu meetmeid tootmise jätkusuutlikkuse tagamiseks, suurendades vajalike materjalide varusid ja kohanedes logistikakulude tõusuga.

Energiakriis ja inflatsiooni 2023 aastal oli suur, kuid need ei mõjutanud oluliselt ettevõtte tulemit kuna kehtisid fikseeritud hinnad elektrile ja gaasile. Hetkel me ei näe suuremaid tegevuskeskkonna riske järgnevatel aastatel. Loodame sortimenti täiendada ja turuosa kasvatada uute klientide arvelt nii sise- kui välisturul.

Kuigi ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonnamõjusid, oleme pühendunud keskkonnasõbraliku ettevõtluse põhimõtetele. Jätkame jõupingutusi ökoloogilise jalajälje vähendamiseks, näiteks jätkusuutlike pakendite kasutuselevõtt ja ressursitõhususe parandamine tootmisprotsessides. Ettevõtte põhitegevusest, alkoholi hulgimüügist tulenevalt, võib kaasneda mõningane sotsiaalne mõju ühiskonnas. Kuid alkoholi liigtarbimine tuleneb peamiselt vaimse tervise probleemidest.

Tulenevalt tehingute osakaalust ei ole valuutakurssidega seonduvaid olulisi riske.

Laenulepingud on seotud kindlate intressimääradega ja seetõttu ei kaasne intressimäärade muutusega olulist riski. Börsikursside muutumisel ettevõtte tegevusele olulisi riske ei ole.

Tegevjuhtkonnale ja kõrgema juhtorgani liikmetele on raamatupidamiskohustuslase poolt aruandeaastal tasudeks arvestatud 39 418 eurot. Töötajatele arvestati 2023 aastal

KOCH OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.