Rohkema info nägemiseks:

EESTI RAUDTEE AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eesti Raudtee tagab raudteetaristu sujuva majandamise, hoolduse ning efektiivse ja ohutu liikluskorralduse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Eesti Raudtee on kogu regiooni juhtiv raudteetaristu ettevõte, kelle ajalugu ulatub aastasse 1870. Alates 2009. aastast oleme pidevalt arenev äriühing, mille eesmärk on pakkuda kõrgetasemelist raudteeveoteenust ja tagada turvaline liikluskeskkond nii kauba- kui ka reisijateveol.

Hoiame korras ja arendame 1219 km raudteed, 61 jaama ja 133 reisijate ooteplatvormi, tagades sellega sujuva ja ohutu raudteeliikluse. Oleme regiooni raudteealane kompetentsikeskus, tagades raudtee efektiivse liiklusjuhtimise, mis on aluseks meie klientide usaldusväärsele teenusele. Panustame pidevalt infrastruktuuri arengusse ja korrashoidu, tagades kvaliteetse ja ohutu rongiliikluse nii kauba- kui reisijateveol. Meie meeskond töötab ööpäevaringselt, et tagada raudteeliikluse tõrgeteta toimimine.

 Pakume turvalist liikluskeskkonda, mis võimaldab klientidel keskenduda oma äritegevusele, teades, et nende kaubad ja reisijad on kindlates kätes. Meie kvaliteedijuhtimissüsteemi standardi ISO 9001 ja keskkonnajuhtimissüsteemi standardi ISO 14001 sertifikaadid kinnitavad meie pühendumust teenuste tipptasemele. Oleme uuendusmeelsed ja professionaalsed, pakkudes innovaatilisi lahendusi ja pidevalt arenevaid teenuseid vastavalt klientide vajadustele. Hindame koostööd klientidega ning oleme avatud suhtlema ja leidma alati parimaid lahendusi nende nõudmistele.

Eesti Raudtee visioon on saada regiooni kõige kaasaegsemaks raudteetaristu ettevõtteks. Meie väärtused - koostöö, ausus, uuendusmeelsus ja professionaalsus - on meie tegevuse alustalad, mis kajastuvad igas meie pakutavas teenuses.

Oleme uhked oma meeskonna üle, kellest 671 on oma ala spetsialistid, kes tagavad meie klientidele parima võimaliku kogemuse raudteetranspordis. Olgu teie vajadused seotud kauba- või reisijateveoga, oleme siin, et leida teile sobivaim lahendus.

Ükskõik, kas vajate raudteetransporti oma kaupadele või soovite leida mugava ja ohutu reisimisviisi, võtke meiega ühendust juba täna. Eesti Raudtee - Teie usaldusväärne partner raudteetranspordis!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

EESTI RAUDTEE AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maret R.

Eesti Raudtee pakub tõeliselt usaldusväärset kaubavedu. Nende teenus on kiire, professionaalne ja taskukohane.

- Andres K.

Suurepärane teenindus, kiire reageerimine küsimustele. Eesti Raudtee teeb kauba saatmise lihtsaks ja stressivabaks!

- Liina T.

Eesti Raudtee on minu jaoks sünonüüm kiirusele, turvalisusele ja efektiivsusele. Suurepärane valik reisimiseks ja kaupade transportimiseks!

GALERII: Euroopa raudteeaasta rong väljus Tallinnast - Eesti Raudtee

Täna hommikul väljus Balti jaamast rong, mis sõidab 12 tunniga Vilniusesse. Rongi saatsid pidulikult teele Baltimaade transpordiministrid ning Euroopa Komisjoni liikuvuse ja transpordi peadirektoraadi juht Henrik Hololei.

Eesti Raudtee tagab raudteetaristu sujuva majandamise, hoolduse ning efektiivse ja ohutu liikluskorralduse.

Dropdown

kõik artiklid

Emajõe uuel raudteesillal hakkavad 26. augustist sõitma rongid - Eesti Raudtee

Alates 23. augustist kell 10 algavad Emajõe raudteesilla ja õgvenduse ehitustööd, mille käigus liidetakse uus rööbastee õgvenduse lõik olemasoleva rööbasteega.
ssb.ee
Alates 23. augustist kell 10 algavad Emajõe raudteesilla ja õgvenduse ehitustööd, mille käigus liidetakse uus rööbastee õgvenduse lõik olemasoleva rööbasteega. Tööd on plaanis lõpetada 26. augusti hommikul kell 10, mille järel rongid sõidavad juba uuel raudteetrassil ja ka üle uue Emajõe raudteesilla. Uus trass loob eeldused kiiruste tõstmiseks Tallinna ja Tartu vahel liikuvatele rongidele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.