Rohkema info nägemiseks:

VOLTSY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme inseneriettevõte, mis pakub laiaulatuslikke insenerteenuseid energiainfrastruktuuri projektides, hõlmates ehitust, testimist, projekteerimist ja projektijuhtimist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Elektrienergia valdkonnas liikumiseks vajate partnerit, kellel on mitmekülgne kompetents ja pikaajaline kogemus. VOLTSY on inseneriettevõte, mis pakub kõike seda ja rohkemgi veel. Meie missioon on pakkuda teenuseid ehitamisel, testimisel, projekteerimisel ja projektijuhtimisel, tagades samal ajal sügava äriteabe, tehnilise tipptaseme ning innovatsioonivõime.

VOLTSY meeskond koosneb ekspertidest erinevatest kompetentsi valdkondadest, kellel on mitmekesine kogemus elektrienergia projektides. Oleme jätnud oma jälje paljudesse projektidesse üle kogu maailma, tõestades end usaldusväärse partnerina.

Tipptasemel projekteerimine: Meie insenerid ei piirdu mitte ainult tehnilise pädevusega, vaid toovad kaasa ka sügava äriteabe, tagades, et iga projekt vastaks täpselt teie vajadustele. Oleme pühendunud pakkuma optimaalseid lahendusi, mille aluseks on põhjalik analüüs ja kliendikeskne lähenemine.

Pikaajaline kogemus: VOLTSY on tuntud oma pikaajalise kogemuse poolest elektrienergia valdkonnas. Oleme osalenud mitmetes projektides, mis hõlmavad nii energiatootmist kui ka jaotust, andes meile ainulaadse arusaama selle dünaamilise tööstuse vajadustest.

VOLTSY keskendub kvaliteetsetele ja taktilistele lahendustele, et tagada projekti püsiv edu. Meie eesmärk on leida pikaajaline lahendus, mis ületab teie ootusi. Sõltumata sellest, kas tegemist on suurprojekti või spetsiifilise tehnoloogilise väljakutsega, oleme valmis pakkuma kõrgeima kvaliteediga teenuseid.

Oleme eksperdid tööstusautomaatikas, pakkudes täpseid ja efektiivseid lahendusi, mis parandavad teie protsesside tõhusust. Meie kogenud meeskond juhib projekte alates idee kontseptualiseerimisest kuni edukate tulemusteni, tagades projekti sujuva kulgemise ja tähtajast kinnipidamise. Kaasaegne infrastruktuur nõuab kiiret ja usaldusväärset sidet. Pakume telekommunikatsiooniteenuseid, mis tagavad sujuva andmevahetuse ja tõhusa suhtluse. Meie elektritööde teenused hõlmavad kõike alates energiatootmisest kuni jaotuseni, tagades, et teie süsteemid töötavad alati optimaalselt.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma järgmise elektrienergia projektiga, ärge kartke võtta meiega ühendust. VOLTSY meeskond on valmis pakkuma teile parimaid lahendusi, mis vastavad teie unikaalsetele vajadustele.

Koos saame ehitada tugeva ja jätkusuutliku tuleviku elektrienergia valdkonnas.

KONTAKT

VOLTSY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kersti O.

Suurepärane teenindus ja tõhus lahendus igale väljakutsele!

- Marko S.

Muljetavaldav pädevus ja kliendikeskne lähenemine.

- Marianne R.

Teenuse kiirus ja paindlikkus teevad VOLTSY-st minu esimese valiku. Edu teile!

VOLTSY OÜ tegevusaruanne 2022

Voltsy OÜ alustas tegevust 24.07.2019. Aruandeaastal tegutseti oma põhitegevusalal, milleks on Elektri- ja sidevõrkude ehitus. Käesolev aruanne annab ülevaate ettevõtte hetkeseisust ja tegevusest perioodil 01.03.2022 kuni 28.02.2023, käsitledes olulisi väljakutseid, millega ettevõte on kokku puutunud seoses Ukraina sõjast tingitud mõjudega. 1. Üldine olukord: Ettevõte seisis silmitsi keerulise majanduskeskkonnaga, mis oli põhjustatud Ukraina sõjast tulenevatest mõjudest. See tõi kaasa mitmeid väljakutseid, eriti sisendhindade märkimisväärse tõusu ja tarneraskuste näol. 2. Sisendhindade

Dropdown

kõik artiklid

Sidevõrkude rikete kõrvaldamine: kuidas tagada kiire ja tõhus lahendus

Sidevõrkude rikete kõrvaldamine on telekommunikatsiooni valdkonnas oluline osa, kuna see tagab kiire ja tõhusa probleemide lahendamise. Kui sidevõrkude rikked e
ssb.ee
Sidevõrkude rikete kõrvaldamine on telekommunikatsiooni valdkonnas oluline osa, kuna see tagab kiire ja tõhusa probleemide lahendamise. Kui sidevõrkude rikked ei saa kiiresti lahendatud, võib see kaasa tuua halvemaid teenuseid ja kahjustada ettevõtte mainet. Seega on oluline mõista, kuidas tagada kiire ja tõhus lahendus sidevõrkude rikete kõrvaldamiseks. Esiteks, oluline on korrapäraselt kontrollida ja hooldada sidevõrke, et ennetada võimalikke rikkeid. Selline ennetav tegevus võib vähendada rikete esinemist ning tagada, et sidevõrk toimib võimalikult tõhusalt ja kiiresti. Näiteks võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.