Rohkema info nägemiseks:

REALTY GROUP OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Keila Ehituspoest leiad kõik maja ehituseks vajaliku (vundamendist korstnani) soodsalt ja mugavalt ühest kohast.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled otsimas usaldusväärset partnerit oma järgmise suuremahulise ehitusprojekti jaoks? Tutvustame sulle Realty Group OÜ projektimüügi teenust ja Keila Ehituspoodi, kus sinu ehitusunelmad saavad reaalsuseks.

Projektimüük Realty Group OÜ-s ei tähenda lihtsalt kaupade müümist, vaid tähendab terviklikku teenust, mis on kohandatud vastavalt sinu vajadustele. Meie kogenud müügispetsialistid aitavad sul valida õigeid tooteid vastavalt sinu projekti eripärale või isegi lihtsalt tekkinud remondi- või renoveerimise ideele. Nende ekspertiis tagab, et saad alati kvaliteetseid tooteid parima hinnaga.

Meie meeskond aitab sul valida parimad tooted vastavalt sinu vajadustele ja projekti nõuetele. Unusta aeganõudev kauba komplekteerimine ja vedu. Me teeme selle sinu eest, olgu tegemist ühekordse suure tellimuse või etapiviisilise tarnega. Projektimüügi kaudu tellides saad alati parima hinna, sest suuremaid koguseid tellides tuleb sääst.

Lisaks suurepärastele toodetele pakume ka veoteenust ehitusmaterjalidele ja muudele kaupadele. Meie transpordivahendid suudavad kanda raskusi ja jõuda kaugemale, tagades, et sinu kaup jõuab turvaliselt ja õigeaegselt kohale. Vajadusel pakume ka tõsteteenust hüdrokraanaga varustatud kraanaautoga, mis suudab tõsta ka kuni 7-tonniseid koormaid kaugusele kuni 26 meetrit.

Keila Ehituspood pakub laia valikut ehitusmaterjale ja puitmaterjale. Olgu sul vaja saematerjali, hööveldatud materjale, sisevoodrilaudu, välisvoodrilaudu või terrassilaudu, meie valik vastab igale vajadusele.

Kui oled valmis oma ehitusprojekti järgmiseks etapiks, siis võta meiega ühendust. Saada meile e-mail, helista või tule külla koos vajaliku materjali nimekirjaga - olgu see siis vundamendist korstnani. Meie pühendunud meeskond ootab sind, et leida koos sinuga parimad lahendused, parima hinna ja kindla kvaliteediga.

Kui soovid oma ehitusprojekti jaoks parimat, siis võta ühendust Realty Group OÜ-ga ja usalda meid oma projektimüügi vajaduste osas. Oleme siin, et muuta sinu unistused reaalsuseks.

Tutvuge tootevalikuga juba täna!
E-POOD

REALTY GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan S.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetsed tooted! Kiire ja täpne tarne. Soovitan kindlasti!

- Roomet E.

Projektimüük säästis aega ja raha. Nende ekspertiis oli hindamatu!

- Kaisa O.

Keila Ehituspoe valik on muljetavaldav. Leidsin just, mida vajasin!

REALTY GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Realty Group OÜ, mida tuntakse ka nimega KEILA EHITUSPOOD, on Keila läänepiiril asuv ehitusmaterjalide kauplus, mis on tuntud oma laia valiku puitmaterjalide, tööriistade, santehnika ja erinevate üldehitusmaterjalide poolest, mis ulatuvad vundamendist katuseni. Meie kauplus on pühendunud kliendi vajaduste rahuldamisele, pakkudes mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka lisateenuseid nagu materjali transport otse objektile. Meie ettevõtte omandis on kaks kraanaautot, mis võimaldavad meil pakkuda seda unikaalset teenust. Meie ettevõte on pühendunud ka mugavusele, pakkudes hinnapäringuid läbi

Dropdown

kõik artiklid

Keila Ehituspoe veo- ja tõsteteenused: tagades ehitusmaterjalide ja kaupade turvalise transpordi ja paigalduse

Veoteenus ja tõsteteenus on ehitusmaterjalide ja muude kaupade transportimisel ja paigaldamisel hädavajalikud teenused. Ehitusprojektide puhul on nende teenuste
ssb.ee
Veoteenus ja tõsteteenus on ehitusmaterjalide ja muude kaupade transportimisel ja paigaldamisel hädavajalikud teenused. Ehitusprojektide puhul on nende teenuste kasutamine tihti möödapääsmatu, et tagada tööde õigeaegne ja tõhus teostamine. Keila Ehituspoe pakutavad veo- ja tõsteteenused võimaldavad materjalide ja kaupade transpordi ning paigalduse lihtsustamist ja ohutuse tagamist. Veoteenus on Keila Ehituspoe kõige populaarsem teenus, mille abil on võimalik transportida erinevaid ehitusmaterjale ja kaupu. Teenus hõlmab kaubaveo läbiviimist spetsiaalselt varustatud veokitega, mis suudavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.