Rohkema info nägemiseks:

AVOTRA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kanuumatkade ja metsamajade pakkumisega, võimaldades inimestel nautida looduses viibimist ning pakkudes ööbimisvõimalusi looduskaunis keskkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Põgene linnakära eest ja sukeldu Valgejõe rahulikku õhkkonda, kus rohi on rohelisem ja taevas sinisem. Asudes Harjumaa südames, vaid 55 km kaugusel Tallinnast, on meie puhkekeskus peidetud pärl, mis ootab avastamist. Ümbritsetuna lopsakast metsast ja looklevast Valgejõest, on Valgejõe Puhkekeskus täiuslik taganemispaik neile, kes otsivad seiklust, lõõgastust ja tükikest paradiisi maa peal.

Majutus maalähedase võluga

Meie majutus pakub maalähedast, kuid mugavat elamust. Olgu sinu valikuks meie hubane saunamaja, võluv ait või kutsuv kämpingumaja, leiad endale koha puhkamiseks ja laadimiseks. Umbes 20 külalise majutusvõimalustega on meie rajatised ideaalsed grupireisideks või intiimseteks perekoosviibimisteks.

Tegevused loodussõbrale

Haara loodusest viimast, pakkudes mitmesuguseid tegevusi. Liugle mööda Valgejõge kanuusõidu seiklusel, lõõgastu meie mullivannis või naudi traditsioonilise sauna soojust. Neile, kes armastavad avastada, pakub ümbritsev mets täiuslikku tausta telkimiseks ja matkamiseks. Öösel laske meie helisüsteemi muusikal täiustada teie kogemust tähtede all.

Rajatised igaks sündmuseks

Valgejõe Puhkekeskus on varustatud kõigega, mida vajate meeldejäävaks peatumiseks. Meie ühisköök, grillala ja avarad alad on ideaalsed sotsiaalseteks koosviibimisteks ja väliüritusteks. Puhkekeskuse eksklusiivse kasutamisega saavad sina ja su külalised nautida täielikku privaatsust ja vabadust.

Tule Valgejõe Puhkekeskusesse, kus iga külastus on võimalus luua kestvaid mälestusi. Broneeri oma peatumine ja koge looduse paradiisi võlu.

Kontakt

AVOTRA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl-Ott

Ülimalt eraldatud ning mõnus paik looduslähedaseks puhkuseks. Suureks plussiks lisaks asukohale on veel ülimalt abivalmis peremees!

- Anu

Täname meeldiva puhkuse eest! Kõik vajalik oli olemas ning saime muretult aega veeta.

- Taivo

Aitäh Teile! Väga tore olemine oli! Kindlasti soovitame ka sõpradele ning tuleme perega ka järgmisel aastal.

Miks eelistada puhkust hotellile hoopis metsamajas?

Reisi planeerides võib majutuse valik oluliselt mõjutada teie üldist kogemust. Neile, kes igatsevad rahu ja sügavat ühendust loodusega, pakub metsamaja veenvat alternatiivi tavapärasele hotellipeatusele. Siin on viis põhjust, miks metsamaja valimine võib teie puhkuse tõsta unustamatuks seikluseks. Sügav looduselamus Erinevalt hotellidest, mis asuvad sageli kiiretes piirkondades, pakuvad metsamajad eraldatud pelgupaika. Naabertubade ja sagivate koridoride puudumine tähendab, et saate nautida rahu ja privaatsust, mida hotellikeskkonnas lihtsalt ei ole võimalik saavutada. Metsamajas peatudes

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada ohutus ja jätkusuutlikkus kanuusõidul looduses?

Valgejõgi, rahulik jõgi Eestis, pakub loodushuvilistele ainulaadset võimalust sukelduda metsikuse rahusse. See jõgi, mis lookleb läbi lopsakate metsade ja mööda
ssb.ee
Valgejõgi, rahulik jõgi Eestis, pakub loodushuvilistele ainulaadset võimalust sukelduda metsikuse rahusse. See jõgi, mis lookleb läbi lopsakate metsade ja mööda maalilisi maastikke, on peidetud pärl neile, kes otsivad rahulikku taandumist linnakärast. Saades alguse Pandivere kõrgustiku rabadest, voolab Valgejõgi läbi Eesti põhjaosa, uuristades oma teed Soome lahe suunas. Selle õrnad hoovused ja mitmekesised ökosüsteemid teevad sellest ideaalse koha kanuuseiklusteks. Valgejõel kanuutades kohtate rikkalikku bioloogilist mitmekesisust. Jõekaldad on koduks mitmesugustele linnuliikidele, samal

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.