Rohkema info nägemiseks:

J&E ELECTRIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laiahaardelisi autopesu- ja detailsusteenuseid, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsele vahatamisele, salongide puhastamisele ja keemilistele töötlustele igat tüüpi sõidukitele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie mitmekülgne meeskond on spetsialiseerunud kvaliteetsete autopesuteenuste pakkumisele, hoolimata sõiduki tüübist - olgu selleks siis sõiduauto, buss või veoauto. Meie professionaalsed pesijad on alati valmis tagama tipptasemel tulemuse.

Meie teenuste hulka kuuluvad välipesu, mis hõlmab sõiduki välimist puhastust, eemaldades tolmu, mustuse ja setted, et auto säraks nagu uus. Sisepesu, kus me keskendume teie sõiduki interjööri puhtusele ja värskusele, nii et sõitmine oleks alati nauding. Lisaks pakume ka keemilist pesu, mis on suurepärane valik raskesti eemaldatavate plekkide jaoks, samuti muid seotud teenuseid nagu rehvide puhastamine ja velgede hooldus.

Meie eesmärk on pakkuda teile tõhusaid ja kvaliteetseid pesuteenuseid, kasutades säästlikke ja keskkonnasõbralikke meetodeid. Me hoolitseme teie sõiduki eest nii, nagu see oleks meie enda oma. Oleme teie usaldusväärne partner, kui tegemist on auto hoolduse ja puhtuse säilitamisega. Oleme uhked oma meeskonna üle ja valmisime alati pakkuma parimat teenust, mis muudab teie sõidukiga seotud kogemuse nauditavaks ja muretuks.

Tule külasta meid ja avasta, miks oleme tuntud kui autopesu valdkonna eksperdid, kes panevad särama igat sõidukit, mis meie juurde jõuab!

Vaata rohkem

J&E ELECTRIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl O.

Minu auto pole kunagi nii puhas olnud! Suurepärane teenus ja sõbralik meeskond.

- Joonas K.

Nad suutsid eemaldada kõik plekid ja muuta mu auto nagu uueks. Kindlasti tulen tagasi!

- Mirelle K.

Väga professionaalne ja kvaliteetne autohooldusteenus. Minu auto näeb välja nagu uus!

J&E ELECTRIC OÜ tegevusaruanne 2022

J&E Electric OÜ alustas majandustegevust 2009. aastal. Oleme loonud ettevõtte, mis tegeleb elektriinstallatsioonitöödega, autode sise- ja välipesuga ning transporditeenuse osutamisega. Aruandeperioodi müügitulu oli 125 830 eurot (eelmisel perioodil: 136 057 eurot) ja kasumiks kujunes 3 685 eurot (eelmisel perioodil: 4 349 eurot). Aruandeperioodil töötas ettevõttes keskmiselt neli töötajat. Ettevõttel on kaks juhatuse liiget.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks ökoautopesuteenused on tulevik

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks jätkusuutlikkuse tähtsusest, on ökoautopesuteenused kujunemas vastutustundlikuks valikuks sõidukite hoolduses. J&E ELECT
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks jätkusuutlikkuse tähtsusest, on ökoautopesuteenused kujunemas vastutustundlikuks valikuks sõidukite hoolduses. J&E ELECTRIC OÜ on selle rohelise revolutsiooni eesrindel, pakkudes ökosõbralikke autopesulahendusi nõudlikele sõidukite omanikele Märjamaal ja kaugemal. Traditsiooniliste autopesulate keskkonnamõju Traditsioonilised autopesu meetodid tarbivad sageli tohutul hulgal vett ja kasutavad karmide kemikaalidega, mis võivad keskkonda kahjustada. Nendest protsessidest tekkiv äravool võib saastada kohalikke veekogusid, mõjutades nii looduslikku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.