Rohkema info nägemiseks:

KULUKAUBANDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5920; jälgijaid - 30. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KULUKAUBANDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

KULUKAUBANDUS OÜ hetkeolukord

Juba 5920 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 30 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Kulukaubandus OÜ põhitegevusteks on keemia- paberitoodete, pakkematerjalide ja toidupakendite jae- ja hulgimüük. Selles valdkonnas jätkasime ka aastal 2022. Alates 01.02.2022 liitsime meie senise kliendi Sveiger AS müügitegevuse Kulukaubandus OÜ-ga. Võtsime üle ka kõik töötajad ja jätkame ühtse müügimeeskonnana. See lahendus tagab meile tugevama positsiooni turul ja suurendas tulu. Kulukaubandus OÜ müügipunktid asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. Põhilaol Tallinnas on meil igal aastal kasvanud üür ja kaudsed kulud, seoses üüripinnaga Kalda 7C. Oleme analüüsinud ja leidnud võimaluse vähendada sellel aastal kulusid ning vähendame rendipinda Tallinnas ja viime vähem liikuvad tooted Saue lattu, kus kulud on oluliselt väiksemad. Alates 01.09.2022 andsime ära osa laopinnast, mis on umbes 1300m2.

Koroonaviirusest tulenevad muutused Eesti turul ei ole meie tegevust oluliselt mõjutanud. Nüüd aga vaatame seda aastat pisut ettevaatlikumalt, kuna sõda Ukrainas ja sanktsioonid Venemaa vastu mõjutavad oluliselt toorainete kättesaadavust tootjatel. Oleme tekitanud meie Saue lattu suuremad kaubavarud põhitoodetele, et tagada tarned ka väiksemate probleemide puhul tarneahelas. Muutused mis kaasnesid ühekordsete nõude direktiivi jõustumisega alates 03.07.2021 on meil läbi viidud ja antud tooted meie ladudes vastavad selle direktiivi nõuetele.Seoses selle direktiiviga lõpetasime EPS toidupakendite ja supitopside maaletoomise ja müügi. Samuti on kõigile plasti sisaldavatele joogitopsidele lisatud märgistus, mis näitab et toode sisaldab plasti.Sortimendist on ka välja läinud PS ja PP materjalist plasttaldrikud.

Kulukaubandus OÜ annab tööd 56-le töötajale.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks on olemasolevate kliendisuhete arendamine ja säilitamine. Plaanime kasvatada müügimahtu selleks aastaks 15%

FINANTSSUHTARVUD 2022 2021

Lühiajaline võlgnevuse kattekordaja 1,93 1,67

Võlakordaja 50,8 % 58,4 %

Varade puhasrentaablus (ROA) 8,4 % 5,2 %

Omakapitali rentaablus (ROE) 17,2 % 12,5 %

Arvestusmetoodika:

Lühiajaliste võlgnevuse kattekordaja = käibevara/lühiajalised kohustused

Võlakordaja = kohustised/koguvara* 100%

Varade puhasrentaablus (ROA) = puhaskasum/varad kokku * 100%

Omakapitali rentaablus (ROE) = puhaskasum/omakapital*100%

KULUKAUBANDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.