Rohkema info nägemiseks:

PATENDIBÜROO RESTMARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 599; jälgijaid - 24. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PATENDIBÜROO RESTMARK OÜ kohta arvamuslugu!"

PATENDIBÜROO RESTMARK OÜ hetkeolukord

Juba 599 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022.a. jätkas Patendibüroo Restmark OÜ õigusteenuste osutamist intellektuaalomandi õiguskaitse ning sellega seotud valdkondades. Õigusteenuse sisu oli põhiliselt nii Eesti kui välismaiste klientide nõustamine ning nende kaubamärkide, patentide, kasulike mudelite ning tööstusdisainilahenduste õiguskaitse korraldamine ja õiguste jõushoidmine. Eelnimetatud tööstusomandi objektide õiguskaitset korraldati nii Euroopa Liidus (s.h. Eestis) kui ka väljaspool Euroopa Liitu. Järgmisel majandusaastal jätkatakse tegevust samadel tegevusaladel, kuid tulenevalt eelkõige ühtse toimega Euroopa patendi ning ühtse patendikohtu tööle hakkamisest aastal 2023 on mõningane käibe langus tõenäoline ka järgmisel majandusaastal. Seetõttu on kavas muudatused nii ettevõttesiseses töökorralduses kui ka kliendihalduses.

Ettevõttes oli aruandeperioodil keskmiselt neli töötajat, kelle tööjõukulud kokku olid 171 729 eurot. Patendibüroo Restmark OÜ juhatus on kaheliikmeline ning 2022.aastal arvestati juhatuse liikmetele juhatuse- ja töötasu kokku summas 21 374 eurot.

2022. majandusaasta müügitulu oli summas 432 416 eurot. Patendibüroo Restmark Osaühingu majandusaasta kasum oli 52 344 eurot.

Kaie Puur

Juhatuse liige

Ahti Puur

Juhatuse liige

PATENDIBÜROO RESTMARK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.