Rohkema info nägemiseks:

MALITON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Klientidele pakume nii usaldusväärseid ehitus- ja kinnisvarateenuseid kui ka ehitusjärelevalvet ja kvaliteedikontrolli, et teie projektide tulemus oleks teile meelepärane.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MALITON OÜ on pühendunud ehitusettevõte, mis pakub kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehitus- ja kinnisvarateenuseid. Meie kogenud meeskond toob igasse projekti oma ala parimaid oskusi ja teadmisi, tagades, et meie kliendid saavad alati parima võimaliku tulemuse. Oleme spetsialiseerunud hoonete ehitamisele, renoveerimisele, sise- ja välisviimistlustöödele, pakkudes terviklikke lahendusi, mis vastavad kaasaegsetele standarditele ja klientide ootustele.

Meie, MALITON OÜ, oleme pikaajalise kogemusega ehitusettevõte, mis on pühendunud kvaliteetse ja usaldusväärse teenuse pakkumisele. Meie meeskond koosneb oma ala spetsialistidest, kelle kirg ja pühendumus peegelduvad iga projekti lõpptulemustes. Oleme uhked oma tööde kõrge kvaliteedi ja täpsuse üle, mis on meie klientide seas hinnatud ning usaldusväärsust kinnitav.

Pakume laia valikut ehitusteenuseid, sealhulgas hoonete ehitust alates vundamendist kuni lõppviimistluseni. Meie teenuste hulka kuuluvad ka abihoonete ehitus, katusekattetööd, fassaaditööd, müüri- ja seinatööd ning siseviimistlus. Meie eksperdid tagavad, et iga projekt viiakse läbi professionaalselt, järgides rangelt kõiki kvaliteedi- ja ohutusnõudeid. Meie meeskond tegeleb ka konstruktsioonide tugevdamise ja ehitiste ilmastikukindluse tagamisega, et teie hoone püsiks turvaline ja vastupidav igas olukorras.

MALITON OÜ teenustevalik ei piirdu vaid ehitustöödega. Pakume ka põhjalikku omaniku järelevalvet ja ehitusjärelevalvet, et tagada projektide sujuv kulg ja kvaliteedikontroll igal etapil. Meie spetsialistid hoolitsevad selle eest, et kõik tööd vastaksid kehtivatele normidele ja standarditele, pakkudes kliendile meelerahu ja kindlustunnet.

Lisaks ehitusteenustele oleme spetsialiseerunud ka sise- ja välisviimistlustöödele, pakkudes seinakatteid, põrandatöid ja sisekujundusteenuseid. Meie professionaalne lähenemine tagab, et iga ruum on esteetiliselt meeldiv ja funktsionaalne. Meie meeskond aitab teil luua unikaalse ja stiilse keskkonna, mis vastab teie isiklikele eelistustele ja vajadustele.

Renoveerimine ja hooldus on samuti olulised osad meie teenustepaketist. Meie spetsialistid viivad läbi põhjalikku hoonete renoveerimist, parandades ja uuendades olemasolevaid struktuure, et need vastaksid tänapäevastele nõudmistele. Hooldusteenused tagavad, et teie kinnisvara püsib heas seisukorras ka aastate möödudes, ennetades kulukaid remonte ja parandustöid tulevikus.

MALITON OÜ on teie usaldusväärne partner kõikides ehituse ja kinnisvara küsimustes. Meie pühendumus kvaliteedile ja klientide rahulolule teeb meist parima valiku teie järgmise projekti elluviimiseks. Oleme valmis võtma vastu uusi väljakutseid ja pakkuma lahendusi, mis ületavad ootusi. Koos loome tugeva ja kestva aluse teie unistuste elluviimiseks

MALITON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi T.

MALITONi töötajad on väga sõbralikud ja professionaalsed. Nad tegid meie katuse remondi kiiresti ja hästi!

- Tanel K.

MALITON OÜ ehitustööd on kõrgeima kvaliteediga. Nad täitsid meie soovid ja oleme igati rahul!

- Helen J.

MALITON tegi meie ehitustööd kvaliteetselt ja kiiresti ära. Väga usaldusväärsed Soovitan neid kindlasti!

Maliton OÜ: kvaliteetsed ehitus- ja kinnisvarateenused

Kui otsite usaldusväärset partnerit ehitus- ja kinnisvaraprojektide jaoks, siis olete jõudnud õigesse kohta. Maliton OÜ on ettevõte, mille pühendumus, kogemus ja mitmekülgne oskustepagas tagavad teie projektile parima võimaliku tulemuse. Olenemata sellest, kas vajate uut ehitust, renoveerimist või spetsiifilisi viimistlustöid, oleme valmis teid aitama. Meie laiahaardeline teenuste valik hõlmab mitmeid olulisi valdkondi, mis aitavad teie projektil õnnestuda. Ehitamine on meie kirg – olgu tegemist väikese renoveerimisega või suuremahulise uusehitusega, meie meeskond on valmis panustama oma

Dropdown

kõik artiklid

Kvaliteetne välisviimistlus: garanteeritud hea esmamulje

Esimene mulje on tihtipeale kõige olulisem. See kehtib eriti ehitiste puhul, kus hoone välisilme on esimene asi, mida inimesed näevad. Välisviimistlus ei ole pe
ssb.ee
Esimene mulje on tihtipeale kõige olulisem. See kehtib eriti ehitiste puhul, kus hoone välisilme on esimene asi, mida inimesed näevad. Välisviimistlus ei ole pelgalt esteetiline element, vaid ka oluline osa hoone vastupidavusest ja väärtusest. Maliton usub, et kvaliteetne välisviimistlus on võti, mis loob hoonele mitmekülgse, atraktiivse ja vastupidava identiteedi. Välisviimistlus ulatub kaugemale kui pelgalt värvikiht hoone seintel. See hõlmab erinevaid elemente, alates materjalide valikust kuni viimistlusdetailideni. Maliton lähenemine välisviimistlusele põhineb teadmistel, kuidas erinevad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.