Rohkema info nägemiseks:

RATIO PROJECT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 310; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RATIO PROJECT OÜ kohta arvamuslugu!"

RATIO PROJECT OÜ hetkeolukord

Juba 310 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ratio Project OÜ loodi aastal 2009 pakkumaks automaatjuhtimissüsteemide projekteerimist ja paigaldust, peasuunana kaugseire ja -juhtimise valdkond (SCADA, Andmebaasid, PLC rätseplahendused). Eesmärgiks pakkuda kvaliteetset ja teadmistepõhist automaatikasüsteemide projekteerimist, erinevate seadmete integreerimist ning pakkuda ökonoomsust suurendavat ja uuenduslikku omatoodangut. Peasuunaks HVAC (Kütte, jahutuse ja ventilatsiooni juhtimine), lisaks ka valgustuse juhtimine, turvasüteemid ja tööstusautomaatika.

Ettevõtte aruandeaasta saavutused: (cid:127) Automaatika baasplatformi kaasajastamine, laiendades funktsionaalust ja samas vähendades erilahenduste lõpphinda.

(cid:127) Nordpool börsipaketi järgse soojuspumpade juhtimise süsteemi arendus ja edukas kasutuselevõtt (cid:127) Alternatiivse HMI brändi edukas kasutuselevõtt ja analüüs (cid:127) Avatud platformi kaasajastamine põhilistel objektidel (cid:127) Dubleeritud kaughalduse edukas test ja kasutuselevõtt.

(cid:127) IP põhiste kontrollerite pikaaegne edukas katsetus (cid:127) Ventilatsiooni automaatika baaslahenduse täiustamine (cid:127) Ventilatsioon ja õhuniisutite juht ja jälgimissüsteemi juurutamine.

(cid:127) Soojuspumpade automaatika baaslahenduse värskendamine (cid:127) Soojustagstussüsteemi automaatika baaslahenduse värskendamine (cid:127) Basseiniruumide kuivatus-ja ventilatsioonisüsteemi automaatika baaslahenduse arendus

Ettevõtte tulevikuplaanid: (cid:127) Targa kodu ökosüsteemi arendus.

(cid:127) Väiksemate arenduste üleminek avatud platformile.

(cid:127) Kodulehtede ja e-poe arendamine.

(cid:127) Automaatikabrändide aktiivsem esindamine maaletooja ja tehnilise toena.

(cid:127) Standardlahenduste süsteemi juurutamine (cid:127) Automaatikainseneri kutsetunnistuse taotlemine ja portfelli lisamine

RATIO PROJECT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.