Rohkema info nägemiseks:

JÕEÄÄRE PARTNERID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 568; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JÕEÄÄRE PARTNERID OÜ kohta arvamuslugu!"

JÕEÄÄRE PARTNERID OÜ hetkeolukord

Juba 568 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Jõeääre Partnerid OÜ jätkas 2022. aastal oma majandustegevust halvemini kui loodeti ning ei ületatud seatud kasumiprognoosi. Aruandeaastal tõusid hüppeliselt tulud maantee kaubavedude segmendi näol, kus varudest teeniti kokku 46 552,00 eurot. Mahepõllumajandusliku heina müügitulud moodustasid kõigist maksustatavatest tuludest vaid 1,34% ning muude saaduste käive 2,04%, teenustetulud olid kokku 60,05% kõigist maksustatavatest tuludest.

Aruandeaastal jätkati põllumajandusmasinate remontimise ja hooldamisega PRIA investeeringutoetuse abil renoveeritud angaaris.

Remonditöökoja tegevus jätkus juhtkonna meelest ebaedukalt, mis tekitab küsimusi uute investeeringute osas lähiolevikus. Tulevikus usub juhtkond remondi- ja hooldustegevusest saavat põhilise tulu- ja kasumiteenimise segmendi, kui jälgitakse hoolikamalt varuosade ostusid ning müügihinna poliitikat, et ei tekiks ülearust laovaru ja produtseeritaks vajalik positiivne aastane rahavoog.

2022. aastal teeniti puhaskahjumit 15 497,10 eurot (2021. aastaga võrreldes 18,74% halvem tulemus) ja jätkati kahe abitöölisega. Neljale töötajale arvestatud tööjõukulud olid aruandeaastal kokku 34 319,00 eurot.

JÕEÄÄRE PARTNERID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.