Rohkema info nägemiseks:

VESIMAA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 858; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VESIMAA OÜ kohta arvamuslugu!"

VESIMAA OÜ hetkeolukord

Juba 858 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Vesimaa alustas tegevust aprillis 2009. Põhitegevusalaks on küttseadmete, veetorustiku ja ventilatsiooniseadmete paigaldus (EMTAK 2008, 43222).

2023.a. olulisemad sündmused

Põhiliselt on toimunud põhitegeveusalase teenuse osutamine.

Tulud, kulud ja kasum

OÜ Vesimaa müügitulu aruandeperioodil oli 263 101 eurot. Ärikulud olid 227 318 eurot ja seega aruandeaasta kasum on 35 784 eurot. Ettevõte kon ttas kasumis.

Investeeringud

Aruandeperioodil tehti mõningad investeeringuid põhivarasse 2497 euro väärtuses.

Personal

OÜ Vesimaa juhatuses on kaks liiget – Allan Soo ja Ireen Järvekülg. Juhatuse liikme Ireen Järvekülg`i kuutasu on 275 eurot bruto, teine juhatuse liige Allan Soo tasu selle töö eest ei saa, tal on tööleping, mille alusel ta antud ettetvõttes oma põhitööd teeb. 2012 aasta veebruarist töötab osalise tööajaga torulukksepp-keevitaja kuustasuga 650 eurot bruto.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastak

Jätkata põhitegevust ning hoida tegevus kasumlik.

VESIMAA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.