Rohkema info nägemiseks:

ROYALSTUDIO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 958; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta ROYALSTUDIO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus kultuur ja haridus sulanduvad ajatu kunsti iluga. ROYALSTUDIO OÜs ei ole me lihtsalt ettevõte; oleme Eesti pärandi hoidjad, pakkudes erakordset kultuurikogemuste kollektsiooni ja ainulaadseid kunstiteoseid, mis jutustavad rikkaliku ajaloo ja kunstipärandiga rahva lugu.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume hoolikalt valitud kultuurikogemusi ja ainulaadseid kunstiteoseid meie galeriides, salongides ja poodides. See pole lihtsalt väide; see on lubadus juhatada teid avastamise ja imestuse meelelisele teekonnale.

Astuge meie kunstigaleriidesse ja laske end vaimustada meistriteostest, mis kaunistavad meie seinu. Iga hoolikalt valitud teos on tunnistus Eesti kunstnike oskusest ja kirest. Meie kunstisalongid on elavad ruumid, kus loovus voolab ja ideed vahetatakse, luues kunstiarmastajate ja loojate kogukonda.

Neile, kes soovivad koju viia käegakatsutava tüki Eestit, pakuvad meie kunstipoed ja suveniiripood ainulaadsete suveniiride ja kingituste valikut, mis on sama ainulaadsed kui kaunid. Eesti suveniiridest käsitsi valmistatud villatoodeteni, iga eset meie kollektsioonis tähistab Eesti käsitööoskust ja traditsiooni.

Kui te kulgete läbi meie ruumide, olgu need siis meie muuseumid ja galeriid või meie puhkuse ja meelelahutuse nurgad, tunnetate Eesti südamelööke. Meie tooted ei ole lihtsalt müügiks olevad esemed; need on lood, mis on põimitud ajakangasse, oodates jagamist ja kalliks pidamist.

ROYALSTUDIO OÜs kutsume teid omaks võtma Eesti elegantsi ja tooma tükike meie kultuuri oma ellu. Liituge meiega, et tähistada ilu, ajalugu ja kunsti, mis on Eesti.

ROYALSTUDIO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks villatooted on eesti peidetud pärlid

Eesti, ajaloo ja kultuuripärandiga rikas riik, on koduks käsitöömeistrite loodud aaretele, mille seas paistavad silma villatooted kui rahvusliku käsitööoskuse tunnistajad. Need villased esemed ei ole lihtsalt kaubad; need on lugude, traditsioonide ja füüsilisest soojusest ülemate kandjad. Vill on mänginud Eesti ajaloos pöördelist rolli, olles alates muistsetest aegadest rõivaste ja kaubavahetuse põhimaterjaliks. Karm Põhja-Euroopa kliima tegi villa hädavajalikuks ellujäämisressursiks, viies oskusliku villa töötlemise tehnikate arendamiseni, mida on lihvitud sajandite vältel. Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend eesti suveniiride kohta

Eesti, kultuuri- ja ajalooga rikas riik, pakub palju unikaalseid suveniire, mis kehastavad selle pärandit. Traditsioonilistest käsitöödest kuni kaasaegse disain
ssb.ee
Eesti, kultuuri- ja ajalooga rikas riik, pakub palju unikaalseid suveniire, mis kehastavad selle pärandit. Traditsioonilistest käsitöödest kuni kaasaegse disainini ei ole Eesti suveniirid lihtsalt mälestusesemed; need on sild mõistmaks riigi hinge. Traditsioonilised Eesti käsitööesemed Eesti keraamika on tuntud oma kvaliteedi ja meisterlikkuse poolest. Käsitöölised kasutavad kohalikku savi, et luua kauneid ja funktsionaalseid potte, mida tihti kaunistatakse traditsiooniliste Eesti mustritega. Käsitöö, nagu peen pits, punutud korvid ja nikerdatud puidust esemed, on tunnistuseks Eesti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.