Rohkema info nägemiseks:

IKOMET OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2328; jälgijaid - 15. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta IKOMET OÜ kohta arvamuslugu!"

IKOMET OÜ hetkeolukord

Juba 2328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Ikomet on asutatud 2009 aastal. Tootmishoone asub Kambja vallas Tartumaal.

2010 aasta alguses õnnestus EAS-lt saada toetust põhivara soetamiseks. Soetati kaubik ning veel mõningad tootmiseks vajalikud seadmed.

Ettevõte tegeleb peamiselt eritellimusmööbli valmistamisega. Toodetakse väga erinevat mööblit- köögid, elutoad, koolid, kauplused, vannitoad jne.. Kasutatakse kõikvõimalikke materjale- laminaat, täispuit, spoon, metall, klaas jne.

Ettevõte pakub igakülgset abi mööbli kujundamisel ning nõustab materjalide ja värvitoonide valimisel. Kasutatakse kvaliteetseid furnituure ning pakutakse ka kodutehnikat. Meil on kindel koostööpartner Facita OÜ, kes tegeleb klientide otsimisega, reklaami ning müügiga.

Septembris 2012 toimus osaühingu jagunemine, jagunemise teel anti omandavale ühingule üle kinnistu koos tootmishoonega. Omandavaks ühinguks on Ikomet Varahaldus OÜ.

Ikomet OÜ rendib tootmishoonet Ikomet Varahaldus OÜ-lt.

Nii nagu plaanis oli, soetas Ikomet Varahaldus OÜ Pohjola Finance Estonia AS vahendusel omale Arvjuhtimisega töötlemiskeskuse Rover K 1232G, ehk CNC pingi, mille teenust hakkas Ikomet OÜ ka oma tootmises kasutama. Tänu sellele loodame loomulikult käivet kasvatada, pakkudes klientidele laialdasemaid ja keerukamaid tootelahendusi.

Osaühingus on 2022 aasta lõpus 7 töötajat.

IKOMET OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.