Rohkema info nägemiseks:

ABC KÜTE JAHUTUS VENTILATSIOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2247; jälgijaid - 31. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ABC KÜTE JAHUTUS kohta arvamuslugu!"

ABC KÜTE JAHUTUS VENTILATSIOON OÜ hetkeolukord

Juba 2247 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Ergo Einla (10.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

ABC Küte Jahutus Ventilatsioon OÜ loodi 2009. aasta augustis. Aktiivse majandustegevusega alustati 2009. aasta septembris. ABC Küte

Jahutus Ventilatsioon OÜ põhitegevuseks on endiselt erinevat liiki soojuspumpade, konditsioneeride, jahutusseadmete ja väiksemamahuliste ventilatsioonisüsteemide paigaldus, hooldus ja müük.

Eelneval aastal püstitatud eesmärgid on suures plaanis täidetud ja toimub pidev areng suuremahuliste tööde teostamisel ning uute järjest keerukamate objektide teostamisel. Ettevõtte põhieesmärgiks ka järgmisel majandusaastal jääb turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine soojuspumpade valdkonna liidrina Lõuna – Eesti piirkonnas.

Säilinud on kindel visioon olla suunanäitajaks soojuspumpade paigalduse ja hooldusega tegelevate Lõuna - Eesti ettevõtete seas. Näidates seda välja stabiilsuse ja pideva kohalolekuga oma klientide jaoks.

2022 aastal jätkasime plaanitud hooldusosakonna arendamist ja täiendavate ressursside sinna suunamist, et ehitada ülesse parim hooldusmeeskond omas valdkonnas.

Aastaks 2023 plaaneeritakse samalaadse tegevuse jätkumist. Juhatusele 2022. aastal tasusid ei makstud. Aruandeperioodil dividende välja ei kuulutatud ja ei tasutu

ABC KÜTE JAHUTUS VENTILATSIOON OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.